Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
sevgi pıtırcığımıza eşlik eden sen seni de görüyoruz, :wub:

:hug: Çokk şikerrsiin yaaaa...:grin::wub:

Gönderi tarihi:
sende çok şikersin :rolleyes::kiss:

Ayyy smileye bak..:grin: Bende öpücem..:w00t: Puahahaha..:lol::kiss:

sizde şikersiniz, ama ben en şikerim :P:wub:

:rolleyes: Fevkaladenin fevkisin...:w00t::kiss:

Gönderi tarihi:
ben bebegimi yazmayı unutmuşummm :( halbuki onu ne kadar da cok seviyorum içimin bi başka kaynadıklarından o benim... canımsınnn oliviacımmmm benim :):hug: Seni seviyorum...

Unuttugum ama aklıma gelenler Lilac'ım, leylacığım, aysumcuğum, xminexim, mineucuğum, gülsüncüğüm, sizleri de cok ama cok seviyorum...

Kimseyi unutmak istemiyorum ama oluyo işte kafa dağınık, yaşlılık vs. affedin lütfen

ne demek..ben de seni cok seviyorum canim Gloriacigim :clover:

Herkesin bir listesi var..benim neden olmasın diye düşündüm..artık vakti gelmişti bence..

Sardunyam;sevgi ustası o..bu yüreklilikte..biriciğim,sarmaşığım..son zamanlardaki en güzel alışkanlığım..

Leyla 24;öylesine narin,duygulu,sevilesi bir çöl çiçeği..biraz susuz..biraz kırgın..güzel gülbeşekerim yalnız değil ama..

Frozen;derin,küskün ve kaçak…ve orda..duvarların gerisinde saklanan o tatlı çocuk…o çocuk..canımın içi...

Figgaro; uzak..çok uzak diyarlarda anlaşılmayı bekleyen duygulu filozof…ben anladım seni..bu yüzden en çok şeyi,en kısa zamanda sana söyledim..yalnız sana..

Taurusmutis;sevgiyle kuşatılmış kalesinde ailesiyle beraber yaşayan içli arkadaşım..yüreğine yüklediği o merhamet berrak bir su gibi ..taşıyor içinden..

Siyahx;adının tersine yüreği pırıl pırıl aydınlık arkadaşım…ve o kıvrak zekasıyla yaptığı ince esprilerle bir çeşit mutluluk aşısı..

Sen estikçe ben titrerim;avuçlarında her kalbe sevgi taşıyan küçük,güzel melek..birgün apansız omzuma konuveren nazlı kelebek…

Sizlerin yüzünü hiç görmedim..ama ruhlarınızı gördüm..ve ruhunuzda taşıdığınız yükleri sevdim..bu çok daha önemlidir sanırım..sizi seviyorum... :wub:

ayrıca yeni tanıştığım zazagrin,suheda,lilac,blade,nigtwish ve tanımadan kanımın kaynamış olduğu sedelina,yumote ve gloria'ya yada sevgiler... :clover:

ben hic..agla..aglama..aglamadi... agladim.. :crying: yalniz degilim elbette canim arkadasim,Dilosum,Calikusum,birtanem..ben de seni,sizi cok seviyorum :wub::clover:

Gönderi tarihi:
ben hic..agla..aglama..aglamadi... agladim.. :crying: yalniz degilim elbette canim arkadasim,Dilosum,Calikusum,birtanem..ben de seni,sizi cok seviyorum :wub::clover:

yapmayın böyle..şimdi bende başlarım ağlamaya..sonra beraber ve solo olarak devam ederiz... :lol: olcek şey mi bu? :unsure:

kırk yılın başı bir liste yapayım dedim..herkesin iki gözü iki çeşme yav... :P:lol: kıyamam ben size..canlarım benim... :wub:

tabi ki yalnız değilsin canımın içi.. :hug: Allah izin verdikçe hep yanındayız...

Gönderi tarihi:
Taurus : Benim babacım..:hug: En saygı duyduğum insan..

sedelina : Onu, foruma üye olmadan önce sevmiştim hala seviyorum..

gloria : Çok sıcakkanlı bir kişiliği var.. Canım ablamm..

yumote : Tatlışımm.. Sevecen biri.. Ayrıca benim gibi anime hastası.. :P

sardunyam : Forumun olmassa olmazı..:hug:

gece yağmuru : Sabah sabah seda sayan :w00t: Seviyorum bu kızı..

mineu : Hanım hanımcık tabi gece ablam olmazsa..:lol:

siyahx : Bay clooney.. Forum karizması.. B)

egzorsist : Ramazan ayı geliyor aklıma..

:wub: sen estikçe.. : Forumun 2. kelebeki.. :wub:

lilac : Çok şeker cicim o benim..

xminex: Sabahları çok karşılaştığım tatlışş 3...

leyla24 : Sıcakkanlı sevecen üyelerden birtanesi..

jön : Kahve canavarı..:lol: Şu aralar fazla istemiyor ama..

kleopatra : Salıncağıma göz diken... iyi biri.. :hug:

hayalperest : Arkadaş kökenli ............. :)

nati : Onla kavga etmeyi seviyorumm...:w00t:

gülsün : Sevdiğim bir forumdaşım..

eren : Anlatılmaz, dinlenilir.. B)

erbay : Dürüst olduğu kadar espirili..:D

marti_name : Bence duygu adamı.. Çok sevdiklerimden..

bohem : Canım ablalarımdan.. Her sözü altın portakal ödülü değerinde benim için..

cyrano : Muhabbetimiz tartışmamız olmamasına rağmen iletilerden tanımladığım, iyi bir kişilik..

mosyna : G.S.F. mezunu babasına sözde sorular sorucaktı..:P

diloş : Avatarına bayıldığım sevdiğim üyelerden..

ipek : İletilerini clover la süslemesi çok hoş..:D

canım benim bende seni seviyorum gız..... :) paylaşmalar kuvvetlendirmiştir hep benim duygularımı...kabarttın inan sende....sağol... :hug:

diloş, frozen, leyla, minex, yumote, paula, sedelina, gloria, olivia, mineu, gece yağmuru, suheda, sen estikçe ben titrerim, natalia, lilac, prenses... güzel ve insancıl özlerini seviyorum... birde akıllarını... :wub::hug:

annem....nadide ve güzel çiçeğim...bilirsin seni ne kadar ççok severim...ben sana anne derim...ve adımı her andığında titrerim... :hug::wub: bende seni seviyorum..özünü herşeyini.... :clover::)

canımm benim ben de seni seviyorum :):hug: senin yanınsıra sedoşumu seviyorum tauruscumu seviyorum, yumotemi, gecemi, natymi, erbaycımı, gulllumu, sen estikçemi seviyorum unuttuklarımı da seviyorum :)

ahh gloria....canım gloriam....sarı lale mi derler sana...neden bilirim sanırım....laleler hep bir saf temiz ve açıkçası esrarengiz geldiler bana..esrarengizlikten çok kucak açan..ayrı bir lale sevgisi içimde şu sıralar...sanırım sebebi sensin gloriam...hem de çılgınca bi düşünce...bu listede yer alabilmek ne de hoş.... :wub::hug: bende seni çok seviyorum.... :clover::)

Gönderi tarihi:
Herkesin bir listesi var..benim neden olmasın diye düşündüm..artık vakti gelmişti bence..

Sardunyam;sevgi ustası o..bu yüreklilikte..biriciğim,sarmaşığım..son zamanlardaki en güzel alışkanlığım..

Leyla 24;öylesine narin,duygulu,sevilesi bir çöl çiçeği..biraz susuz..biraz kırgın..güzel gülbeşekerim yalnız değil ama..

Frozen;derin,küskün ve kaçak…ve orda..duvarların gerisinde saklanan o tatlı çocuk…o çocuk..canımın içi...

Figgaro; uzak..çok uzak diyarlarda anlaşılmayı bekleyen duygulu filozof…ben anladım seni..bu yüzden en çok şeyi,en kısa zamanda sana söyledim..yalnız sana..

Taurusmutis;sevgiyle kuşatılmış kalesinde ailesiyle beraber yaşayan içli arkadaşım..yüreğine yüklediği o merhamet berrak bir su gibi ..taşıyor içinden..

Siyahx;adının tersine yüreği pırıl pırıl aydınlık arkadaşım…ve o kıvrak zekasıyla yaptığı ince esprilerle bir çeşit mutluluk aşısı..

:wub: Sen estikçe ben titrerim;avuçlarında her kalbe sevgi taşıyan küçük,güzel melek..birgün apansız omzuma konuveren nazlı kelebek… :wub:

Sizlerin yüzünü hiç görmedim..ama ruhlarınızı gördüm..ve ruhunuzda taşıdığınız yükleri sevdim..bu çok daha önemlidir sanırım..sizi seviyorum... :wub:

ayrıca yeni tanıştığım zazagrin,suheda,lilac,blade,nigtwish ve tanımadan kanımın kaynamış olduğu sedelina,yumote ve gloria'ya yada sevgiler... :clover:

diloşum..güzel gönüllüm....o değdiğim omuz var ya dokunduğum anda bağladı kendine beni...bu yazdıklarında varlığım...nasıl bilir miisin bunun verdiği mutluluk...kelebeğin var ya omuzundan hiç düşmez bundan sonra...bir kelebek beklentisiz gelir...amaa sanırım bir kelebek gittiği yeri bilir...ve bi daha dönmez bi kelebek gelince....ve bende ayrılmam inan omzundan.... :wub: seni seviyorum canım.... :hug: arada sırada dön şöyle bak bana fısıldarım ben hep sana.... :clover::)

Gönderi tarihi:
ben bebegimi yazmayı unutmuşummm :( halbuki onu ne kadar da cok seviyorum içimin bi başka kaynadıklarından o benim... canımsınnn oliviacımmmm benim :):hug: Seni seviyorum...

Unuttugum ama aklıma gelenler Lilac'ım, leylacığım, aysumcuğum, xminexim, mineucuğum, gülsüncüğüm, sizleri de cok ama cok seviyorum...

Kimseyi unutmak istemiyorum ama oluyo işte kafa dağınık, yaşlılık vs. affedin lütfen

Cnm ablam biliyorum sevildiğimi çok tşk ederim,ben de seni çok çok çookk seviyorum :hug:

Cnm diloşum,kanımın çabucak kaynayıverdiklerinden :hug: ben de seni seviyorum :wub:

Gönderi tarihi:
:wub:

canımsın

benim seni sevdiğimi öyle yalandan değil harbiden sevdiğimi biliyorsun değil mi? bilmiyorsan da bil canım kardeşim...

erbay, taurusmutis, gull, aça, figgaro, arman, artos sizi ve o güzel yüreklerinizi seviyorum :clover::):rolleyes:

Teşekkür ederim Sardunyam,o senin güzel görüşün..:clover:

...

...

Şiir gibi..:clover: Teşekkür ederim Diloş,haketmeye çalışacağım yazdıklarını..:clover:

Yeni bir liste hazırlamamın zamanı geldi sanırım..;)

Gönderi tarihi:
diloşum..güzel gönüllüm....o değdiğim omuz var ya dokunduğum anda bağladı kendine beni...bu yazdıklarında varlığım...nasıl bilir miisin bunun verdiği mutluluk...kelebeğin var ya omuzundan hiç düşmez bundan sonra...bir kelebek beklentisiz gelir...amaa sanırım bir kelebek gittiği yeri bilir...ve bi daha dönmez bi kelebek gelince....ve bende ayrılmam inan omzundan.... :wub: seni seviyorum canım.... :hug: arada sırada dön şöyle bak bana fısıldarım ben hep sana.... :clover::)

güzel kelebeğim benim :wub: iyiki varsın ve kondun omzuma..iyilik perisi gibi :rolleyes: mutlu ettiysem seni ben senden çok daha mutluyum şu an..bende seni seviyorum canım :hug:

Cnm diloşum,kanımın çabucak kaynayıverdiklerinden :hug: ben de seni seviyorum :wub:

lilac...çok şekersin.. ve bende.. :wub:

Teşekkür ederim Sardunyam,o senin güzel görüşün..:clover:

Şiir gibi..:clover: Teşekkür ederim Diloş,haketmeye çalışacağım yazdıklarını..:clover:

şiir gibi öyle mi :blushing: rica ederim..hakediyorsun zaten :clover:

Gönderi tarihi:

burdaki en zeki bücür sensin o zaman :P:lol:

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

bücür seninkibiler bence........

sende ne problemliymişsin bizi ezince kendini ii mi hissetcen de bücür dion kendi egonu benimle tatmin etme bundan sonra ayrıca.!!!!

Gönderi tarihi:
bücür seninkibiler bence........

sende ne problemliymişsin bizi ezince kendini ii mi hissetcen de bücür dion kendi egonu benimle tatmin etme bundan sonra ayrıca.!!!!

sen peki bu sözleri söyleyince egonumu tatmin ediyosun......

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

benim egomu bu şekilde tatmin etmekle işim olmaz.

çünkü kimseyi hiç bi şekilde küçümsemem.

çok merak ediyosan uraştığım işlerdeki başarılarımla tatmin olurum.

ayrıca sozleri hakettin sen.

Gönderi tarihi:
benim egomu bu şekilde tatmin etmekle işim olmaz.

çünkü kimseyi hiç bi şekilde küçümsemem.

çok merak ediyosan uraştığım işlerdeki başarılarımla tatmin olurum.

ayrıca sozleri hakettin sen.

kendine göre sebeblerin var herhalde ama anlamsız sebebler olmalı..beni tanımıyorsun ....kimse tanımaz

ayrıca insan sevgi ile alay,sevgi ile nefret arasındaki çizgiyi sadece sözlük anlamı ile değerlendirecek kadar sığ düşünmemeli

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

sana sadece demek istediğim bana sıfat lakap v.s takma sadece!anladın mı?demek istediğim sadece bu.

seni tanımıyorum umrumda da deil ayrıca.

Gönderi tarihi:
sana sadece demek istediğim bana sıfat lakap v.s takma sadece!anladın mı?demek istediğim sadece bu.

seni tanımıyorum umrumda da deil ayrıca.

benim problemimi açıklamadan bitirmeseydin ..bak ben şimdi merak eder dururum dedikoducuları.....

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

tabiki senin tercihin o..istersen soleyebilirsin...

veya nasıl istersen onu yap.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.