Φ HERKES Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 ben herkesi seviyorum Bende seni seviyorum.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Seviyorum tamamda sefiyorum noluyo.. Neyse konumuz bu değil.. Bende hemen hemen herkesi seviyorum.. Alıntı
Φ HERKES Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Bende Herkeşi seviyorum.!! Ben de The Boşş'u seviyorum.. Seviyorum tamamda sefiyorum noluyo..Neyse konumuz bu değil.. Bende hemen hemen herkesi seviyorum.. Ne çok sevenim varmış.. Bende seni seviyorum.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Seviyorum tamamda sefiyorum noluyo.. valla alemsın senden korkulur Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Herkesi seviyorum da taurus abimi bi başka seviyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 En çok beni seven kimse bende onu en çok seviom Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 En çok beni seven kimse bende onu en çok seviom Kurnaz seniii Herkes'i seviorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 valla alemsın senden korkulur Senide seviyorum.. Seni sevenleride seviyorum.. Seni sevenleri sevenleride seviyorum.. Seni sevenleri senvenleri sevenleri................................ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ne güzel şey sevildiğini duymak,teşekkür ederim değerli arkadaşım.. bende seni seviyorum ... keskinkalem seni seviyor olabilir ama en çok beni seviyor bak en başa beni yazmış bende seviyorum seni nolcek? En çok beni seven kimse bende onu en çok seviom o zaman beni seviyon sen Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Şimdi ben de demek isterim herkesi seviyorum diye amma tanımadıklarım var nolcek.. O zaman şöle diim büyük çoğunluğu seviom.. sarduş sen mi beni çok sevion Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 keskinkalem seni seviyor olabilir ama en çok beni seviyor bak en başa beni yazmış bende seviyorum seni nolcek? o zaman beni seviyon sen kıskanç olsanda seni çok seviyorum sadunyam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Şimdi ben de demek isterim herkesi seviyorum diye amma tanımadıklarım var nolcek..O zaman şöle diim büyük çoğunluğu seviom.. sarduş sen mi beni çok sevion şüphen mi var o zaman aramızdaki herşey bitti aysum al yüsüğünü kıskanç olsanda seni çok seviyorum sadunyam kıskanç olsamda bende seviyorum beni... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Aysum ben herkesi sevmiorum Herkes'i seviorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Şüphem var tabi seni seviyorum topikinde en başa sarduşum seni seviyorm yazmışım sen de ne yazmışsın kimsee beni sevmiyo yaaa Natalia Herkes de kim oluyor? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Şüphem var tabi seni seviyorum topikinde en başa sarduşum seni seviyorm yazmışım sen de ne yazmışsınkimsee beni sevmiyo yaaa Natalia Herkes de kim oluyor? kısım yaşlılığıma ver göremedim göslüğümü bulayım o zaman bakayım bir daha olurmu cancağızım sen beni seviyorsunda ben seni sevmiyorum mu sanıyorsun gücenirim ama Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 kısım yaşlılığıma ver göremedim göslüğümü bulayım o zaman bakayım bir daha olurmu cancağızımsen beni seviyorsunda ben seni sevmiyorum mu sanıyorsun gücenirim ama iyi bakim öp de barışalım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 şimdi bide sen öp bakayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.