Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl İstersen hemen yanından bir yer ayarlayabilirim.. gelmiştim... ama yer ayarlamamışsın bazen yaşamak çok zor gelir orada olmak isteyebilirim.........
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl En sevdiğim üye Ra_dya, bi de İlyada, bi de Diloş, bi de xlark tades. şimdilik en çok onları seviyorummmm :)
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl En sevdiğim üye Ra_dya,bi de İlyada, bi de Diloş, bi de xlark tades. şimdilik en çok onları seviyorummmm :) teşekkür ederim redblack..bende seni seviyorum canım alttaki çiçek senin için..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl teşekkür ederim redblack..bende seni seviyorum canım alttaki çiçek senin için.. En çok kendimi seviyorum ben bide kankamı
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl En çok kendimi seviyorum ben bide kankamı iyide..niye benim yazımı alıntılıyarak diyosun ki bunu..yani bana bi mesajmı virmek istiyosun
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl iyide..niye benim yazımı alıntılıyarak diyosun ki bunu..yani bana bi mesajmı virmek istiyosun Bide ablamı ve egzorsist kardeşimi seviyorum
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl deeeeet yüz verdik astar isteme Dua et çıkıyorum yoksa sana bunun hesabını sorardım
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl En sevdiğim üye Ra_dya,bi de İlyada, bi de Diloş, bi de xlark tades. şimdilik en çok onları seviyorummmm :) Canım benim ben de seni çok seviyorum
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl En sevdiğim üye Ra_dya,bi de İlyada, bi de Diloş, bi de xlark tades. şimdilik en çok onları seviyorummmm :) Bizde seni seviyoruz..
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl vay be skı oyunlar çıkmış yin,eski gunler aklıma geldi birden:((
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.