Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl ilk taliplimiz geldi, hadi hayırlısı, frozen adaylığını koymadımı ki?
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl sen söyle adaylığını koyarmı koymazmı, ayrıca kendini nie aday olarak göstermiyosun ? kanımca bizden fazlan var ( hemde bayağııı bir ) eksiğin yok valla
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl işte bunu bekliyordum, mademki layık gördünüz bende olayım bariii... hakkatten fazlam var, ama kafada... (zeka olarak diyorum, bazen fazlasıda delilik belirtileri arzedebülüyor)
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl zekana diyecek bir sözüm yok canım aaa o zaman sen bir topic açarsın bu konuyla ilgili ?
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl valla sen aç, bence topic kendi kendine bi deli yaratacaktır kesin yani, olabilir
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl alemsiniz ya ne çok güldüm bu sabah Allahtan hayırlısı günümüz güzel geçicek anlaşılan
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl ilk taliplimiz geldi, hadi hayırlısı, frozen adaylığını koymadımı ki? allam ya benim ne işim olur sizin kibim delilerin arasında ben fevkaladenin fevkinde akıllıyım gısıııımmmm
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl gözümün nuru gelmiş kıss sen en akıllı delisin be su dökemmi eline bacım hörmetler ederim
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Onlar kendilerini biliyorlar ayrıca tüm forum arkadaşlarımı seviyorum
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl canım ortağım.... ben de seni sefiorum...direk alındım üstüme ama napalım tüm forum diyo kelebeklere de yer varmı ki....
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl tabi ortağım sana yer olmazmı yanaşı verelim şöle buyurr bende severim seni
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl hadi madem bir eksiğimiz oydu, deliler adaylığını koysunlar biri beni çağırdı galiba nerden koymam lazım adaylığımı bi yardımcı olsanız ihtiyacım var lütfennn
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Onlar kendilerini biliyorlar ayrıca tüm forum arkadaşlarımı seviyorum Ben kendilerini bilenlerdenim.. Ben de seni seviyorum Murti'cim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.