Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bende onu demeye çalışıyorum... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ben o kadar iyi değilimdir senin iyiliğin bana yansıyo.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 yok yok iyisin Allah var yukarida süpersin sen eh bende fena sayilmam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Aman da aman şunlara bakın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Aman da aman şunlara bakın anladın sen..... :lol: :lol: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Aman da aman şunlara bakın sana noluyo kıskanç çekirge.... :lol: :lol: Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 hepinisi çooookkk ama çooookkk sewioooommmm..... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 hepinisi çooookkk ama çooookkk sewioooommmm..... ben de seni sewiyorummm Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ben de seni sewiyorummm ayyyy canım benimmm nası öslemişim yaaaaa muuucckkk Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ayyyy canım benimmm nası öslemişim yaaaaa muuucckkk cnmm iskenderini yollayamadım bişiler oldu o topiğe yazamadım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ben de seviyorum bu yukardakileri Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 keskinkalem seni seviyor olabilir ama en çok beni seviyor bak en başa beni yazmış kıskanç olsanda seni çok seviyorum sadunyam ne desem ki bilemedim ikinizide seviyorum ve bu forum sizlerle anlam kazanıyor benim için Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 sana noluyo kıskanç çekirge.... :lol: :lol: Ben hiç kıskanç değilim bi kere En sevdiğim üye: Sevgisini buraya ulaştıran üye Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Üsttekini çok severim mesela.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Ne tesadüf ben de üsttekini severim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Bak bu üsttekini de severim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 usttekini mi seviyoz? ben de seveyim o zaman,basim kel mi? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 usttekini mi seviyoz? ben de seveyim o zaman,basim kel mi? hayır olur mu senin saçın benden de murti den de uzun.... bi yerde daha böle bi konuşma yapmıştık da... eee o zaman bende üsttekini severim..... ama en çok sevdiğim üyeee...lerrrrr var... leyla ablam da bunlardan biri.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Şu iki üyeyi de listeme ekleyin.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 sevmekten bişi çıkmaz... die düşünürken.. bıçaklanmak sırtından.... ahh acı çekerken.. kimse olmaz yanında... gözyaşlarımla dertleşirim... artık kendimi dizgginlemeliyim.. ne aşk var ,,,, ne kara sevda.. sonuna geldim.............................................................................................. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 şuan birlikte oynadığımız siyahxi ve prensesi seviyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.