Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 gece yağmuru mineu xminex naty(pek tanış olmasakta) taurusmutis siyahx..................... hepsini seviyom yahu.......................... unuttuğum varsa kusura kalmasın çok konuşmadığımız için unutmuşumdur........ kıss beni niye en alta yazdın bakem şaka şaka teşekkür ederim prensesim sevgine layık olabiliyorsak ne mutlu Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 ayıp ettin sen bizim abimizsin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 ayıp ettin sen bizim abimizsin öyleyim dimi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 xlark tedas : moral veren iyi arkadaşım ve bilgisinden yararlandığım (bana harcadığın vakitler için teşekkür ederim morala ihtiyacım olduğunda sen vardın) Teşekkürler.. Sende benim için aynısın.. Unutma herzaman yanındayım.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 hoşgelmiş öbür abimiz gelmiş ama eli boş gelmemiş di mi kralx abi???????? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 gece yağmuru mineu xminex naty(pek tanış olmasakta) taurusmutis siyahx..................... hepsini seviyom yahu.......................... unuttuğum varsa kusura kalmasın çok konuşmadığımız için unutmuşumdur........ Tşk ederim canım Bende sevdim seni Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 olivia : canımın içi Sende öylesin ablacım.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 artos: erkek kardeşim, canım dostum sedelina: kızkardeşim tan vakti : biricik eşim frozen : kendime benzettiğim (bana benzetilen) gloria : iyi kalpli arkadaşım gece yağmuru ve mineu : kanki kardeşlerim olivia : canımın içi yumote : çalıkuşum natalia : çok sevecen cicim xlark tedas : moral veren iyi arkadaşım ve bilgisinden yararlandığım (bana harcadığın vakitler için teşekkür ederim morala ihtiyacım olduğunda sen vardın) figgaro : düşünsel gelişimimin arkadaşı... çok değerli diloş : duygusal arkadaşım henüz yeni tanıdım ama sanki kendim gibi bildiğim Jön : iyi yürekli, kardeşim, çok vefalı politika : fikirlerine katıldığım iyi dost the boss : temiz kalpli, açık sözlü, sert görünüşlü sağlam yürek suheda : çok fazla tanımasamda değer verdiğim cyrano : dürüst bulduğum marcus : evladına düşkün bir baba... görüş aldığım... hocam : beni şaşırtan bozan : enteresan biri ama çok derin bir kişilik paula : mavişim erbay : ince espirili yeşil erikçi kardeşim... focal : çok kişilikli murti san : çok nazik aysum : kızım gibi aça : mızmız kedim birce : seviyeli, bilgili sayman : mail yollayan ama ortalıkta olmayan arkadaşım gelincik : saygı duyduğum pantheaa : bilgisinden yararlandığım moustapha : yaşı küçük aklı büyük muzaffer : değerli biri netman : saygılı ve bilgili keskinkalem : iyi biri sule70 : sağlam kişilik gılgames : biraz kavga ettik ama saygı duyduğum bekir : çok zeki ve iyi yürekli siyahx : seviyeli Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 seni bugun pek bi keskin gördüm,nerde bilendunuz acaba keskınbey Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 seni bugun pek bi keskin gördüm,nerde bilendunuz acaba keskınbey hayat biledi bizi be sedelina bacım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 artos: erkek kardeşim, canım dostum sedelina: kızkardeşim tan vakti : biricik eşim frozen : kendime benzettiğim (bana benzetilen) gloria : iyi kalpli arkadaşım gece yağmuru ve mineu : kanki kardeşlerim olivia : canımın içi yumote : çalıkuşum natalia : çok sevecen cicim xlark tedas : moral veren iyi arkadaşım ve bilgisinden yararlandığım (bana harcadığın vakitler için teşekkür ederim morala ihtiyacım olduğunda sen vardın) figgaro : düşünsel gelişimimin arkadaşı... çok değerli diloş : duygusal arkadaşım henüz yeni tanıdım ama sanki kendim gibi bildiğim Jön : iyi yürekli, kardeşim, çok vefalı politika : fikirlerine katıldığım iyi dost the boss : temiz kalpli, açık sözlü, sert görünüşlü sağlam yürek suheda : çok fazla tanımasamda değer verdiğim cyrano : dürüst bulduğum marcus : evladına düşkün bir baba... görüş aldığım... hocam : beni şaşırtan bozan : enteresan biri ama çok derin bir kişilik paula : mavişim erbay : ince espirili yeşil erikçi kardeşim... focal : çok kişilikli murti san : çok nazik aysum : kızım gibi aça : mızmız kedim birce : seviyeli, bilgili sayman : mail yollayan ama ortalıkta olmayan arkadaşım gelincik : saygı duyduğum pantheaa : bilgisinden yararlandığım moustapha : yaşı küçük aklı büyük muzaffer : değerli biri netman : saygılı ve bilgili keskinkalem : iyi biri sule70 : sağlam kişilik gılgames : biraz kavga ettik ama saygı duyduğum bekir : çok zeki ve iyi yürekli siyahx : seviyeli sizleri seviyorum unuttuğum mutlaka vardır lütfen affetsinler(sıralamanın bir anlamı yok kafama göre takıldım ) teşekkürler arkadaşım sevgine herdaim layık oluruz inşallah Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 gece yağmuru mineu xminex naty(pek tanış olmasakta) taurusmutis siyahx..................... hepsini seviyom yahu.......................... unuttuğum varsa kusura kalmasın çok konuşmadığımız için unutmuşumdur........ prenses bende seni seviyom kıss Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Mineeeee kıssss o velet kiiiim söle bakiiim bana Kaç aylık o velet Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Mineeeee kıssss o velet kiiiim söle bakiiim bana Kaç aylık o velet sende ımzandakı elın hangi erkeğe aiıt olduğunu söyleeesenee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 sende ımzandakı elın hangi erkeğe aiıt olduğunu söyleeesenee Söylemem Çok güsel elleri var dimi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 ama kızın alyansı var oğlanı kandırıoo,hani tanıdık felansa söyle çocuğa murdar olmasın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Kısa bak yaa Çocuğun alyansı diğer elinde beelki ne biliosun, belki foto anlık çekildi diğer eline takamadı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 ayy tamam çocuk kızı çok sevıyor anladımm,o kız kım peki Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 :lol: Ay bilemioruum kim ki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Mineeeee kıssss o velet kiiiim söle bakiiim bana Kaç aylık o velet velet mi aşkolsun kıss ne bilem kaç aylık annesi benmiyim sankim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 kız daha yenı evlendı,yoksa artık teknolojı ılerledı de çocuk olduktan sonra mı annenın haberı oluoo yorulmasın dıye Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 velet mi aşkolsun kıss ne bilem kaç aylık annesi benmiyim sankim Nie bilmiosuun sen değilmisin Dimi yaanii Sedoş sus sen karışma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.