Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 kis ne guzel bisey bu boyle,beni de goturdugun icin tesekkur ederim.. de niye Suriye'ye gidiyoruz,bilmedigim birsey mi var? cok sekersin olivia bende seni seviyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Efeet neden Suriye kıs Ne işimis var orda Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 en cok sevdigim uye natalie Eren Erbay Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 en cok sevdigim uye natalie Eren Erbay Demeee Canım benim ya bende seni seviorum.. Sor bi sor ne kadar die Kocamaaan Kuuss kuss Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Kıs Allah'ın cisasııı çok güsel olmus Tsk ederim Ben tşk ederim ayy aaa bende varım yolcular arasında ..çok tşk.yaaa....sevindimmm... olivia çok tenkyuuuuu wallaaa Canım seni nasıl unuturum kis ne guzel bisey bu boyle,beni de goturdugun icin tesekkur ederim.. de niye Suriye'ye gidiyoruz,bilmedigim birsey mi var? Kıs çok eylenciksinis Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 kıss yeşm Allah senin cızırtını vermiye beni kaçıncı sıraya koydun ööle hıh baştakileri tanımıyom yf onlar kim ama seni tbrk ediyorum canemin içii.. çok gldm bu resme.. [nedeni bende saklıı ] bu arada saol kankimm.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Suriye de çıkarma yapıcaksınız Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 kıss yeşm Allah senin cızırtını vermiye beni kaçıncı sıraya koydun ööle hıh baştakileri tanımıyom yf onlar kim ama seni tbrk ediyorum canemin içii.. çok gldm bu resme.. [nedeni bende saklıı ] bu arada saol kankimm.. kıs ne demek öle ben kaçıncı sıradayım he sen benim sevgimi senin sırana göre mi ölçüyorsun İlk aklıma kimler geldiyse öyle dizdim işte canem yf özlüyom kıs ben seni (bende böyle bi duygu varmıydı ) Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 bir biletim bile yok bir tatilim bile yok bir sevenim bile yok yok yok yok ama bir sey var oda kendim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 aa bende varım çok t.şekkürler yaw Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 bir biletim bile yok bir tatilim bile yok bir sevenim bile yok yok yok yok ama bir sey var oda kendim Nazar etme nolur Çalış seninde olur Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 aa bende varım çok t.şekkürler yaw olmaz olurmusun yaw Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 olmaz olurmusun yaw suriye muabbetini bilmiyorum ama forum geliyosa eğer bende varsam giderim herhal Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 suriye muabbetini bilmiyorum ama forum geliyosa eğer bende varsam giderim herhal suriye muhabbeti mi şey suriyeyi ölesine yazdım yf eylenirsiniz diye şeyettim forum gelmez olumu herkescikler suriyede Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 suriye muhabbeti mi şey suriyeyi ölesine yazdım yf eylenirsiniz diye şeyettim forum gelmez olumu herkescikler suriyede tamam o saman yanımda götürmem gereken 3 şey ne olmalı peki ? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 tamam o saman yanımda götürmem gereken 3 şey ne olmalı peki ? benzin,yedek stepne,motorun hararet yapma ihtimaline karşı bi bidon su Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 tamam o saman yanımda götürmem gereken 3 şey ne olmalı peki ? ne biliyim yf benzin,yedek stepne,motorun hararet yapma ihtimaline karşı bi bidon su bunlar olabiler mesela Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 ne biliyim yf bunlar olabiler mesela tamam ben arabayla gelmiyim o zaman bi tur ayarlarsınız o zaman Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 bir biletim bile yok bir tatilim bile yok bir sevenim bile yok yok yok yok ama bir sey var oda kendim yf fısıltı sana bi tene yaptım ama bende görünmüyor resim ya sonradan açılır belki dicem ama şansına küs ne bahtsızmışın be Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yukarıda Denizimu'ya yazdığını okuduktan sonra daha çok değerlendi bu ileti.Yani aklına ilk gelen ben miyim kızım.. Teşekkür ederim canım,ben de seni seviyorum.. Bu arada Şam'a kayısı yemeye gidiyorsak,fazla kaçırmayın.Benden söylemesi cırcır yapar.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 beni seven herkesi seviyorum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 beni seven herkesi seviyorum yani beniii Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 kıs ne demek öle ben kaçıncı sıradayım he sen benim sevgimi senin sırana göre mi ölçüyorsun İlk aklıma kimler geldiyse öyle dizdim işte canem yf özlüyom kıs ben seni (bende böyle bi duygu varmıydı ) kıs daha dn gece beraberdk ya puahaha canem senin sewgini biliyomda uyuzluk yapmadan olmaz bidneem.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 kıs daha dn gece beraberdk ya puahaha canem senin sewgini biliyomda uyuzluk yapmadan olmaz bidneem.. Kankim o iletimi msnde değilken yazdım canemmm Sefiyom kıs ben seni Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 GÜNCEL LİSTE.. Not: Bu liste SEDADİSTAN blogunda haftada bir güncellenecektir..) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.