Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Senden para mı alıcaz sayın direktörüm Eferim Ver o zaman çıbık
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Kaleci mine.. Allam ya böle bi tabir olamaz.. Ben geldiiiiiiiiimmmm ya neler olmuş böle ben yukken ama önemli bi sorun var ben resimlerin hiçbirini gör-mü-yo-rum kaleci olmuşum galiba teknik traktörüm söledi ee tabe benden iyi kaleci mi olar
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Daha napim bee.. Sizde bişe begenmionus... Hoş affedilecek bişi yapmadım ama
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Senin dilini eşşek arısı sokmasın emi kankim traktör senin kocandır diyecem olmayacak Eren pastayı suratına fırlat kankim sakın resimleri gönder deme
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Ne bu be bana çektirdiğinis Bi hocası bi yardımcısı Şimdi o pastası yedircem ben size
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Yemem ben o pastayııııı :lol: Burnunu sıkar yine yediririm sana o pastayıııııııı
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl ama önemli bi sorun var ben resimlerin hiçbirini gör-mü-yo-rum e o zaman hiç bişe anlamıyosun demektir Tabe senin traktörün sana açıklamıyosa
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Senin dilini eşşek arısı sokmasın emi kankim , traktör senin kocandır diyecem olmayacak kankim sakın resimleri gönder deme kıss çok ayıp kankim enişten duymasın çok üsülür ben traktörmüyüm tır gibim adamım diye kankim hiç fena olmas yane
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Nati terlik gelio kafana Kankim tır gibi mi Natiye sonuna kadar katılıorum YUHANNESSS ( o ne demek kıs ) Kankim gönderirim birasdan
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl yuhannes diorum asıl bunu duymasın kıss buna üsülmes sevinir garibim Kankim gönderirim birasdan bekliyorum kankim
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl kıss buna üsülmes sevinir garibim neden yaf ancak bisiklete mi kalmıştınıs Kıs kankim biçer döverde varmı
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Kıs kankim biçer döverde varmı yuk kankim Sapıttınıs kendisi sütten çıkmış ak kaşık yaaa sapıttık falla kıs susun kıssss
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl kendisi sütten çıkmış ak kaşık yaaa sapıttık falla kıs susun kıssss Ben de diilim ama siz benden 1000 kat betersinis.. Hep Gece var ya Gecee.. Gerci görcek o da gününü
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Ben de diilim ama siz benden 1000 kat betersinis.. Hep Gece var ya Gecee.. Gerci görcek o da gününü tabe tabe kıss ne yaptı kankim korkma kankim korkma
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl kıss ne yaptı kankim korkma kankim korkma Zaten kankin yapmıcak bişey.. Korkma ablam korkma
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Kıs ben naptım ki bikerem en masumunus benim ufo görem masum köylü gibim
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl şu ikinci sıradaki RİA'si çıkmış olan benim di mi? Yoksa yanlış mı goruyorum? Eren çok teşekkür ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.