Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Sütlaç yaparken fasla şeker katma dedin sütlaç mı ben öle mi dedim gösteririm ben sana sütlaç yaparken şeker atmayı demi fasla kilo almanı istemiyor sevgisi büyük minemin ahh canımm,yerim kıss sisi efet güselyasım kilo almasın diye söylüyorum ama nerde beni dinleyen kıs beni yeme kocam kısar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Ne yani beni yiyebilir mi Ne göstercen kankim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 kıss ne sandınıs ben yayama bensiyomuyum yicem dediysem bitircem demedimki asıcık yicem diyetteyim kıss minem farketmes kıs enişte asıcık Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Asıcık dio yamyammıyım dio ve hala yiyecem ama diyetteyim dio :lol: Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Çok özür diliyorum suhedacım ksr bakma unutmuşum, sırf senin için listeyi yeniliyorum.. teşekkürler sedat Aslında liste hazırlamanın riskini yaşayarak öğrendim,ama yine de hazırlamak istiyorum.. Sedoş Gloria Paula Yumoş ........ Unutmamaya özen gösterdim.Yine de unuttuğum varsa beni affetsin lütfen.. saol bitanecik taurusum..... abi, dede, dost.... ne düşünceli, ne ince bir insansın gönlüne hayranım. sen de benim en sevdiklerimdensin canım teşekkürler kankim , ece ablam , naty toprağım, meydün, tauruscum, azizil, erbay, eren, sedoş, kralx, gülsün, aysum, golgi, aça, focalcim, sayman abi, karçiçeğim, angel, jön kardeşim, ilbey abim, celine, mara bulge, cyrano, yeşimcim, mizyal, gloria, sardunyam ablam, yumoş, güselyasım, paula,.......... saol minecim, gelinim benim... dönüşün muhteşem oldu kız ben de seni seviyorum canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Ne göstercen kankim gösterince görürsün sölersem büyüsü bosulur kıss minem farketmes kıs enişte asıcık olmas Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Bosulsun kıs büyüsü Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 listemi yukarı taşıyım dedim: sevdiklerim paulam biriciğim sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum gloria çiçeğim naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim ewücüm gamzelim güzelyazım mineum rakipsizim kahvem limonum yeşimciğim celinem leyla 24 açam sessizliğin kızı gülsünümgulllum manidarım güçlü murtisanım lilac vatancığım denizimu kardeş frozen medikalim kahin arkadaşım kral x sedat dowjones sörfçü kardeşim..... hepinizi çok ama çok sewiyorum arkadaşlar pıtırcıklarımmmm canımsınız yeni liste eklenenler var..... seviyorum siziiiiii Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 pamuk şekerim kız wallahi yicem bitircem kimselere bırakmicam seni Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ye kız bitanem yeterki sen ye Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Çok özür diliyorum suhedacım ksr bakma unutmuşum, sırf senin için listeyi yeniliyorum.. Sessizliğin kızı;Nickin çok uzun.Senin nickini görünce aklıma hüzün geliyor.Sessizlik huzurdur ama çoğu zaman getirdiği hüzün.İznin olursa sana artık hüzün demek istiyorum.Verdiğin emeğe ve listende yer alan nickim için teşekkür ederim.. Aslında liste hazırlamanın riskini yaşayarak öğrendim,ama yine de hazırlamak istiyorum.. Sedoş Gloria Paula Yumoş Erbay Sardunyam Tan Vakti Jön Naty Güllü Murti san Artos Kedim Sedat Maser Mine Yağmur Ece Made in Turkey Aysum Güzel Yaz Sayman Selin Dow Jones Frozen Manidar Focal Hüzün Gece Kuşu Bilimselci Yam yam Dipnot Vatan/Turk Yeşim Denizimu Medikal Novocaine Kahin Arman Gülsün Sirvana Süheda Evücüm Hayal_Et Eren Patron Nerro Düldül Puik Unutmamaya özen gösterdim.Yine de unuttuğum varsa beni affetsin lütfen.. kankim , ece ablam , naty toprağım, meydün, tauruscum, azizil, erbay, eren, sedoş, kralx, gülsün, aysum, golgi, aça, focalcim, sayman abi, karçiçeğim, angel, jön kardeşim, ilbey abim, celine, mara bulge, cyrano, yeşimcim, mizyal, gloria, sardunyam ablam, yumoş, güselyasım, paula, gülüm, nico, canugur, maser, manidar, cerenimom, yufkam yüreğim, murti, frozen, tan abim, lilac, şevval, marti name, berceste, sessizliğin kızı, femalex, zeyno, vakana toprağım, dipnot, muhammed1985, dogville, denizimu, erdal abi, erkan05, rockipsiz, içimdeki deniz, neveser, figgaro, turk(*, hayal et, ewücüm, merve, birce, suheda, emre's, death is the will of GOD, kırlangıç, artos32, y/k, gençaslan, aptal aşık, apolyont, melişko, güvenç, independece............ aklıma gelenler inşallah kimseyi unutmamışımdır arkadaşlar teşekkür ederim sevilmek çok güzel sizler tarafından olunca dahada güzel oluyor Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 yumotecim cokk tesekkur ederim,sadece okuyarak sevdiklerimdensin Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 yumote adım denizimu kardeş kaldı.. masallardaki gibi derler ya asln kardeş filan tşk ler canımcm bende seni sefiyomm.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yumoşcugum mankenim kusenim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 listemi yukarı taşıyım dedim: sevdiklerim mineum hepinizi çok ama çok sewiyorum arkadaşlar pıtırcıklarımmmm canımsınız seviyorum siziiiiii tşk ler yumoşcum bende seni seviyorum Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 listemi yukarı taşıyım dedim: sevdiklerim paulam biriciğim sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum gloria çiçeğim naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim ewücüm gamzelim güzelyazım mineum rakipsizim kahvem limonum yeşimciğim celinem leyla 24 açam sessizliğin kızı gülsünümgulllum manidarım güçlü murtisanım lilac vatancığım denizimu kardeş frozen medikalim kahin arkadaşım kral x sedat dowjones sörfçü kardeşim..... hepinizi çok ama çok sewiyorum arkadaşlar pıtırcıklarımmmm canımsınız yeni liste eklenenler var..... seviyorum siziiiiii teşekkürler yumoşum.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 sedat.. kankim.. murti_san.. taurus.. lilac.. sedelina.. gloria.. sardunyam.. tan_vakti.. yumote.. paula.. suheda.. dogville. eren.. güzelyaz.. gece yağmuru.. mineu.. kriptex1000.. rockipsiz.. aça.. gull.. sayman22.. hepsi sevilmeye değer üyeler... Şekerimm,kıs ben de seni çok seviyorum kankim , ece ablam , naty toprağım, meydün, tauruscum, azizil, erbay, eren, sedoş, kralx, gülsün, aysum, golgi, aça, focalcim, sayman abi, karçiçeğim, angel, jön kardeşim, ilbey abim, celine, mara bulge, cyrano, yeşimcim, mizyal, gloria, sardunyam ablam, yumoş, güselyasım, paula, gülüm, nico, canugur, maser, manidar, cerenimom, yufkam yüreğim, murti, frozen, tan abim, lilac, şevval, marti name, berceste, sessizliğin kızı, femalex, zeyno, vakana toprağım, dipnot, muhammed1985, dogville, denizimu, erdal abi, erkan05, rockipsiz, içimdeki deniz, neveser, figgaro, turk(*, hayal et, ewücüm, merve, birce, suheda, emre's, death is the will of GOD, kırlangıç, artos32, y/k, gençaslan, aptal aşık, apolyont, melişko, güvenç, independece............ cnmcım çok teşekkür ederim,sevilmek hatırlanmak gerçekten çok güzel..seni tekrar aramızda görmek çok daha güzel listemi yukarı taşıyım dedim: sevdiklerim paulam biriciğim sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum gloria çiçeğim naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim ewücüm gamzelim güzelyazım mineum rakipsizim kahvem limonum yeşimciğim celinem leyla 24 açam sessizliğin kızı gülsünümgulllum manidarım güçlü murtisanım lilac vatancığım denizimu kardeş frozen medikalim kahin arkadaşım kral x sedat dowjones sörfçü kardeşim..... hepinizi çok ama çok sewiyorum arkadaşlar pıtırcıklarımmmm canımsınız yeni liste eklenenler var..... seviyorum siziiiiii yumotecim,biricik yeğenim çok teşekkür ederim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Sessizliğin kızı;Nickin çok uzun.Senin nickini görünce aklıma hüzün geliyor.Sessizlik huzurdur ama çoğu zaman getirdiği hüzün.İznin olursa sana artık hüzün demek istiyorum.Verdiğin emeğe ve listende yer alan nickim için teşekkür ederim.. Aslında liste hazırlamanın riskini yaşayarak öğrendim,ama yine de hazırlamak istiyorum.. Sedoş Gloria Paula Yumoş Erbay Sardunyam Tan Vakti Jön Naty Güllü Murti san Artos Kedim Sedat Maser Mine Yağmur Ece Made in Turkey Aysum Güzel Yaz Sayman Selin Dow Jones Frozen Manidar Focal Hüzün Gece Kuşu Bilimselci Yam yam Dipnot Vatan/Turk Yeşim Denizimu Medikal Novocaine Kahin Arman Gülsün Sirvana Süheda Evücüm Hayal_Et Eren Patron Nerro Düldül Puik Unutmamaya özen gösterdim.Yine de unuttuğum varsa beni affetsin lütfen.. Abim beni unutmuş ben de DÜLDÜL'ü seviyorum işte Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 paulam biriciğim sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum gloria çiçeğim naty kuzenim aysumcuğum kardeşim yumoşum benim tşk ederim Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 kardeşlerim yumote ve mıneu ve arkadaşım taurus teşekkürler Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 kankim , ece ablam , naty toprağım, meydün, tauruscum, azizil, erbay, eren, sedoş, kralx, gülsün, aysum, golgi, aça, focalcim, sayman abi, karçiçeğim, angel, jön kardeşim, ilbey abim, celine, mara bulge, cyrano, yeşimcim, mizyal, gloria, sardunyam ablam, yumoş, güselyasım, paula, gülüm, nico, canugur, maser, manidar, cerenimom, yufkam yüreğim, murti, frozen, tan abim, lilac, şevval, marti name, berceste, sessizliğin kızı, femalex, zeyno, vakana toprağım, dipnot, muhammed1985, dogville, denizimu, erdal abi, erkan05, rockipsiz, içimdeki deniz, neveser, figgaro, turk(*, hayal et, ewücüm, merve, birce, suheda, emre's, death is the will of GOD, kırlangıç, artos32, y/k, gençaslan, aptal aşık, apolyont, melişko, güvenç, independece............ aklıma gelenler inşallah kimseyi unutmamışımdır teşekkür ederim, çok naziksiniz. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yumoteciğim, Mineciğim ve Yeşimciğim mesajlarınızı şimdi gördümmmm... Çok özür diliyorum bu kadar gec cevap vermiş oldugum için... Teşekkürler arkadaşlarım... Ben de sizi çok seviyorum... uzun zaman oldu bi liste de ben hazırlayayım TAURUS SEDELİNA NATHY GULL SARDUNYAM-TAN VAKTİ (sizin ikinizi birbirinizden ayırmam imkansız ) YUMOTE GECE YAĞMURU MINEU KRIPTEX THE BOSS YEMYEŞİM LILAC AÇA CELINE ERBAY PAULA EWÜCÜM AYSUM MARTI-NAME JÖN SESSİZLİĞİN KIZI FOCAL (Muhabbetimiz yok ama Giresunla ilgili herşeye değer verdiğimden ) GÜZELYAZ SAYMAN MANİDAR MURTİ-SAN MASER DENİZİMU VATAN SİRVANA DÜLDÜL ARAMİS PUİK Ayrıca güncel konularda: DIPNOT BİLİMSELCİ GREJUVA YAM-YAM CYRANO Zeka soruları ve bilmecelerde MOUSTAPHA MEDİKAL BAY-BİLEN HEKİM (bi iki kişi var daha ama yeni yeni tanışıyoruz... Onları da bi dahakine yazarım ) Arkadaşlar umarımmm kimseyi unutmamışımdır ama burada adı gecen herkese gerçekten saygım ve sevgim sonsuzdur... Hep arkadaşlarım olarak kalma-nız dileğiyle Bu çiçekler hepiniz içinnnn Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yumoteciğim, Mineciğim ve Yeşimciğim mesajlarınızı şimdi gördümmmm... Çok özür diliyorum bu kadar gec cevap vermiş oldugum için... Teşekkürler arkadaşlarım... Ben de sizi çok seviyorum... uzun zaman oldu bi liste de ben hazırlayayım TAURUS SEDELİNA NATHY GULL SARDUNYAM-TAN VAKTİ (sizin ikinizi birbirinizden ayırmam imkansız ) YUMOTE GECE YAĞMURU MINEU KRIPTEX THE BOSS YEMYEŞİM LILAC AÇA CELINE ERBAY PAULA EWÜCÜM AYSUM MARTI-NAME JÖN SESSİZLİĞİN KIZI FOCAL (Muhabbetimiz yok ama Giresunla ilgili herşeye değer verdiğimden ) GÜZELYAZ SAYMAN MANİDAR MURTİ-SAN MASER DENİZİMU VATAN SİRVANA DÜLDÜL ARAMİS PUİK Ayrıca güncel konularda: DIPNOT BİLİMSELCİ GREJUVA YAM-YAM CYRANO Zeka soruları ve bilmecelerde MOUSTAPHA MEDİKAL BAY-BİLEN HEKİM (bi iki kişi var daha ama yeni yeni tanışıyoruz... Onları da bi dahakine yazarım ) Arkadaşlar umarımmm kimseyi unutmamışımdır ama burada adı gecen herkese gerçekten saygım ve sevgim sonsuzdur... Hep arkadaşlarım olarak kalma-nız dileğiyle Bu çiçekler hepiniz içinnnn çok tşk ederim Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 listemi yukarı taşıyım dedim: sevdiklerim paulam biriciğim sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum gloria çiçeğim naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim ewücüm gamzelim güzelyazım mineum rakipsizim kahvem limonum yeşimciğim celinem leyla 24 açam sessizliğin kızı gülsünümgulllum manidarım güçlü murtisanım lilac vatancığım denizimu kardeş frozen medikalim kahin arkadaşım kral x sedat dowjones sörfçü kardeşim..... hepinizi çok ama çok sewiyorum arkadaşlar pıtırcıklarımmmm canımsınız yeni liste eklenenler var..... seviyorum siziiiiii canım ablacıııııııııımm bende seni çok sefiooommm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yumoteciğim, Mineciğim ve Yeşimciğim mesajlarınızı şimdi gördümmmm... Çok özür diliyorum bu kadar gec cevap vermiş oldugum için... Teşekkürler arkadaşlarım... Ben de sizi çok seviyorum... uzun zaman oldu bi liste de ben hazırlayayım TAURUS SEDELİNA NATHY GULL SARDUNYAM-TAN VAKTİ (sizin ikinizi birbirinizden ayırmam imkansız ) YUMOTE GECE YAĞMURU...... ..... teşekkürler gloriacım ben de seni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.