Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl En çok sevdiğim üye: NATALİA (kıs hep bizden bekleme birazcık da sen yas )
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Önceki sayfalara bakarsan görürsün Ben yazıom, seviom ama aynı sevgiyi hiç göremiom nedense
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Ben yazıom, seviom ama aynı sevgiyi hiç göremiom nedense Şimdi ağzımı açtırtma biz seni tek yasıos heralde
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Tek ne bir sürü ne seviom mu seviom al işte gözüne dizine durmasın A Y S U M
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Önceki sayfalara bakarsan görürsün Ben yazıom, seviom ama aynı sevgiyi hiç göremiom nedense ama sevenlerede inanmıyorsun
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Tek ne bir sürü ne seviom mu seviom al işte gözüne dizine durmasın A Y S U M Heh şölee ( asıl ben zorla söylettim )
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Sedelina (10,15 gün içinde kendileri aramıza teşrif edebilecekler inşallah ) Taurusmutis (Arkadaşlığımızın hiç bitmeyeceğini umuyorum inşallah) Yumote (Hep Meleğim olarak kalacak inşallah) Erbay (Kardeşim benim kardeşim düğünününde oynayacağız inşallah) Natalia (Sen de benim tatlı kardeşim senin de düğününde oynayacağız inşallah) Aça (Aradığı aşkı bulacak, üzülmeyecek hiç bir zaman inşallah) Gece Yağmuru (Hep mutlu olacak inşallah) Mineu (Forumda düğününü de yapacağız inşallah) Kriptex (Yüreğinin zenginliğini ve olgunlugunu forumda hep hissettirecek inşallah) ve başkaları da var ama onları yeni yeni tanıyorum onlarla da iyi ilişkiler kuracağız inşallahhhhhh... Forum (Başımızdan eksik olmasın inşallah)
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Allam ya nie Erbay'la benim düğünümde oynuon Sadece benim düğünümde oyna onunkinde oynama
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Allam ya nie Erbay'la benim düğünümde oynuon Sadece benim düğünümde oyna onunkinde oynama susarmısın....
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl kardeşlerimmmm gelmişş yawwwww ya ikinizin düğününde de oynayacağımmmm bennnnnnnnnnnn bananeeeeeeeeee yaaaaaaa
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Ben de senin düğününde oynıycam Sen hele bi evlen kimin benim mi?
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl kardeşlerimmmm gelmişş yawwwww ya ikinizin düğününde de oynayacağımmmm bennnnnnnnnnnn bananeeeeeeeeee yaaaaaaa ablacuuuuuuuuuuuumm beraber horon tepcez senle....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.