Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl yine kimse sevmemiş beni Alıngan kedim benim.. Seni sevmeyen bir kişi göstersene bana.. Ben de seviyorum seni..
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl sizi gidi sevgi yumakları..ben hepinizi seviyorum.. Eee..Dolan yumağa madem..
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl arkadaşlar ben hepinizi seviyorum .teşekkürler Forum halkı da seni seviyor murti
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz ama.. Ben geceyağmuru diyorum..
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl buraya ilk geldiğim günden beri her daim yanımda olan canım dostlarım made in turkey başta olmak üzere(o dost deeel emme ) arman, zeyno(yeni adını ezberleyemedim gitti ),golgi,sayman22,kırlangıç,vakana,angelflower,focal,ilbey,azizilturko ve daha ismini hatırlayamadıklarım...hepinizi çok seviyorum
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl hepinizi çook seviyorum..ne olur kızmayın hepinizin adını teker teker yazmaya inanın vaktim yook ama dedeme, sedoşa ve özellikle gloria ablama çook teşşekür ederim.. ..... hepinizi kocaman öptüm kendinize çook iyi bakın...
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs kankim eee ben ben yokmuyum lennn dellendirme beni, beni sevmiyonmu
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl kıss AÇA ne saman gelse kimse beni sevmemiş diyor benim çıramı tutuşturacağına sende açayı sevdiğini sölesene moral olsun kısa
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Kısım benim çekirgemi sevdiğimi herkes biliyo zaten Çok bilmişlik yapma :lol:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.