Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bugün ençok sedat abimle uğraştım... bugünkü sevdiklerim arasına girdi.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Dün sevmiyormuydun..?? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Dün sevmiyormuydun..?? bugün bibaşka sefiomm yawww.... bugünkü tartışmalar daha bi tatlı geldi... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 O zaman senle çatır çatır tartışacazki sevgimiz artsın.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 O zaman senle çatır çatır tartışacazki sevgimiz artsın.. yok olmasın artıkın... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Ama ozaman sevmezsinki.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Ama ozaman sevmezsinki.. sedat abim ben seni kavga etmesekte seviom yaww...gerçi ne zaman kavga etmedikki??? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 çok çokkk çoookkkk sevgili arkadaşlarım Taurus, Sedelinam, Gülüm ve Yeşim mesajlarınızı okuyunca kendimi acaip bi mutlu gördüm. Ağzı kulaklarında derler ya aynen oyle yani.... Teşekkür ediyorum sevginize, ve bu sevginizi benimle paylaşıyor olmanıza.... Sizi seviyorummmmmm Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 çok çokkk çoookkkk sevgili arkadaşlarım Taurus, Sedelinam, Gülüm ve Yeşim mesajlarınızı okuyunca kendimi acaip bi mutlu gördüm. Ağzı kulaklarında derler ya aynen oyle yani.... Teşekkür ediyorum sevginize, ve bu sevginizi benimle paylaşıyor olmanıza.... Sizi seviyorummmmmm canımcım.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 kız sen gidecek misin gerçekten yaaaa... ben seni cok ozlerim. Yok mu evinde interenett yaaaaaaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 çok çokkk çoookkkk sevgili arkadaşlarım Taurus, Sedelinam, Gülüm ve Yeşim mesajlarınızı okuyunca kendimi acaip bi mutlu gördüm. Ağzı kulaklarında derler ya aynen oyle yani.... Teşekkür ediyorum sevginize, ve bu sevginizi benimle paylaşıyor olmanıza.... Sizi seviyorummmmmm taurus dökmüş bugun pardon döktürmüş ,dedım ya solundan kalkmış,adamda sevgi ne gezer Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 kız sen gidecek misin gerçekten yaaaa... ben seni cok ozlerim. Yok mu evinde interenett yaaaaaaaa yaw benim laptop bozulduu..... didime gidecem tatile ordada bilgisayar yook..... anca memlekete gidince görüşürüz..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Hadi bee.. Torunumu özliyecem.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Hadi bee.. Torunumu özliyecem.. bende sizi özlicemm beeee........ Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 celine; manidar;sayman;paula;natalia;yumoş;aysum;aça:beni çook güldürdünüzve dostluğunuzu esirgemediğiniz için çook teşekkür ederim..... ve diğer arkadaşlarım; sizleri çook seviyorum umarım hayatta sizi mutlu edebilecek herşey başınıza gelir... gulll cüm ben de seni çok seviyorum canımsın sedelina aplamı...... yumotemi.. paulamı.. figgaro abimi.... ama gece vardiyaları bi başka sefiommmm yeşimcim sen de çok tatlısın saol canım ya Güllü,Yumoş ve Naty: Benimle dede torun ilişkisinde oldukları,espiri anlayışları ve arkadaşlıkları için.Ayrıca Yumoş'u;bilmece çözme kabiliyeti, Güllü'yü ilk torunum olması ve Naty'i en saygılı torunum olması sebebiyle.. tauruscum sen bitanesin valla dedemsin abimsin dostumsun tanışmasak da çok iyi ve seviyeli biri olduğunu biliyorum kalbim sizinle dostlarım ben de her gün zevk alıyorum foruma girmekten sizi, yazılarınızı görmek ,sizinle konuşmak hakikaten çok rahatlatıcı alışkanlık oldu girmeden duramıyorum sizi seviyorum kimi mi beni seven sevmeyen herkesi Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ben cadıları seviyom.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ben cadıları seviyom.. estağfırullah o sizin cadılığınız Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 nasılda biliyolar kendilerini.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 çok çokkk çoookkkk sevgili arkadaşlarım Taurus, Sedelinam, Gülüm ve Yeşim mesajlarınızı okuyunca kendimi acaip bi mutlu gördüm. Ağzı kulaklarında derler ya aynen oyle yani.... Teşekkür ediyorum sevginize, ve bu sevginizi benimle paylaşıyor olmanıza.... Sizi seviyorummmmmm gloria aplam seni kim sefmez yaaa!!! Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 canıımm tauruscumm , seni tanıştığımız günden itibaren hep sevdim ve saygı duydum , ne mutluki fikirlerimi paylaşabildiğim ve benim değişmeden kalabildiğimi gören bir arkadaşım var , seni tanıdığıma çok mutluyumm ve seni seviyorum arkadaşım gulllcum bitanem , seni çok fazla göremesemde aklında yer edebildiğim için ve beni sevdiğin için çok teşekkür ederim , sende benim canımsın ve senide çok seviyorum bitanem çok iyi arkadaşlar edinmişim yaa çok güsel bişey bu Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sardunyam sedelina paula gull gloria mineu gece_yağmuru ve adını hatırlamadığım dostlarım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Baya uzak kalmışız yaw Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sardunyam sedelina paula gull gloria mineu gece_yağmuru ve adını hatırlamadığım dostlarım tan abim teşekkürler Baya uzak kalmışız yaw sarı şekerimi seviyorum ben Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sarı şekerimi seviyorum ben Biliyorum minem benim bende seni seviyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 gece yağmurum yaklaşık 2 aydır aranızdayım ve hepnizi çok sewdim , sizde beni sewdiniz sanırım ama sevmeyenlerde vardır mutlaka , sevgiler Teşekkürle Paulam , bende seni seviyorum Yağmur: Okumaktan büyük zevk aldığım hikayeleri,Polat'amı Necati'yemi aşık olduğunu bilememesi,bi kankisi olması ve beni aç susuz bırakan tek üye olması sebebiyle.. Bende seni çok seferim Taurus Ama Polatı daha çok Tşk ederim gece_yağmuru Saol abicim , bende sefiyorum seni Baya uzak kalmışız yaw Kısss bens eni sefdiğimi yasmıştım ama sen beni sefmiyon demi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.