Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bugün ençok sedat abimle uğraştım... bugünkü sevdiklerim arasına girdi.. :P

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Dün sevmiyormuydun..??

bugün bibaşka sefiomm yawww.... ;)

bugünkü tartışmalar daha bi tatlı geldi... :lol:

Gönderi tarihi:

O zaman senle çatır çatır tartışacazki sevgimiz artsın.. :)

yok olmasın artıkın... :P

Gönderi tarihi:

Ama ozaman sevmezsinki..

sedat abim ben seni kavga etmesekte seviom yaww...gerçi ne zaman kavga etmedikki??? :lol:

Gönderi tarihi:

çok çokkk çoookkkk sevgili arkadaşlarım Taurus, Sedelinam, Gülüm ve Yeşim mesajlarınızı okuyunca kendimi acaip bi mutlu gördüm. Ağzı kulaklarında derler ya aynen oyle yani.... Teşekkür ediyorum sevginize, ve bu sevginizi benimle paylaşıyor olmanıza.... Sizi seviyorummmmmm

Gönderi tarihi:

çok çokkk çoookkkk sevgili arkadaşlarım Taurus, Sedelinam, Gülüm ve Yeşim mesajlarınızı okuyunca kendimi acaip bi mutlu gördüm. Ağzı kulaklarında derler ya aynen oyle yani.... Teşekkür ediyorum sevginize, ve bu sevginizi benimle paylaşıyor olmanıza.... Sizi seviyorummmmmm

:wub: canımcım....

Gönderi tarihi:

kız sen gidecek misin gerçekten yaaaa... ben seni cok ozlerim. Yok mu evinde interenett yaaaaaaaa

Gönderi tarihi:

taurus dökmüş bugun pardon döktürmüş ,dedım ya solundan kalkmış,adamda sevgi ne gezer :whistling:

Gönderi tarihi:

kız sen gidecek misin gerçekten yaaaa... ben seni cok ozlerim. Yok mu evinde interenett yaaaaaaaa

yaw benim laptop bozulduu..... :(

didime gidecem tatile ordada bilgisayar yook..... :(

anca memlekete gidince görüşürüz..... :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

celine; manidar;sayman;paula;natalia;yumoş;aysum;aça:beni çook güldürdünüzve dostluğunuzu esirgemediğiniz için çook teşekkür ederim.....

ve diğer arkadaşlarım; sizleri çook seviyorum umarım hayatta sizi mutlu edebilecek herşey başınıza gelir...

gulll cüm ben de seni çok seviyorum canımsın

sedelina aplamı......

yumotemi..

paulamı..

figgaro abimi....

ama gece vardiyaları bi başka sefiommmm :wub:

yeşimcim sen de çok tatlısın saol canım ya :wub:

Güllü,Yumoş ve Naty: Benimle dede torun ilişkisinde oldukları,espiri anlayışları ve arkadaşlıkları için.Ayrıca Yumoş'u;bilmece çözme kabiliyeti, Güllü'yü ilk torunum olması ve Naty'i en saygılı torunum olması sebebiyle.. :P

tauruscum sen bitanesin valla dedemsin abimsin dostumsun tanışmasak da çok iyi ve seviyeli biri olduğunu biliyorum

kalbim sizinle dostlarım ben de her gün zevk alıyorum foruma girmekten sizi, yazılarınızı görmek ,sizinle konuşmak hakikaten çok rahatlatıcı alışkanlık oldu girmeden duramıyorum sizi seviyorum kimi mi

beni seven sevmeyen herkesi :)

Gönderi tarihi:

gloria aplam seni kim sefmez yaaa!!! :wub::)

Gönderi tarihi:

canıımm tauruscumm , seni tanıştığımız günden itibaren hep sevdim ve saygı duydum , ne mutluki fikirlerimi paylaşabildiğim ve benim değişmeden kalabildiğimi gören bir arkadaşım var , seni tanıdığıma çok mutluyumm ve seni seviyorum arkadaşım :blushing::clover:

gulllcum bitanem , seni çok fazla göremesemde aklında yer edebildiğim için ve beni sevdiğin için çok teşekkür ederim , sende benim canımsın ve senide çok seviyorum bitanem :wub:

çok iyi arkadaşlar edinmişim yaa çok güsel bişey bu :)

Gönderi tarihi:

Baya uzak kalmışız yaw :unsure:

Gönderi tarihi:

sardunyam

sedelina

paula

gull

gloria

mineu

gece_yağmuru

ve adını hatırlamadığım dostlarım

tan abim teşekkürler :):clover:

Baya uzak kalmışız yaw

sarı şekerimi seviyorum ben :D:clover:

Gönderi tarihi:
sarı şekerimi seviyorum ben

Biliyorum minem benim :) bende seni seviyorum :wub:

Gönderi tarihi:

gece yağmurum

yaklaşık 2 aydır aranızdayım ve hepnizi çok sewdim , sizde beni sewdiniz sanırım ama sevmeyenlerde vardır mutlaka ,

sevgiler :clover:

Teşekkürle Paulam , bende seni seviyorum :clover:

Yağmur: Okumaktan büyük zevk aldığım hikayeleri,Polat'amı Necati'yemi aşık olduğunu bilememesi,bi kankisi olması ve beni aç susuz bırakan tek üye olması sebebiyle..

Bende seni çok seferim Taurus :stuart: Ama Polatı daha çok :lol: Tşk ederim :clover:

gece_yağmuru

Saol abicim , bende sefiyorum seni :clover:

Baya uzak kalmışız yaw :unsure:

Kısss bens eni sefdiğimi yasmıştım ama sen beni sefmiyon demi :(:devil:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.