Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Aman be körmüyüs be.. iyi anladık Şaka bir yana Erbay ben seni pek tanımasamda sevdiklerin arasına eklediğin için çok teşekkür ederim..(zorla eklettim ama dikkate almayabilirdin tabi) Şimdiden sonra sevdiğim birkaç kişiden biride sensin..bu kadar yüksek gönüllü olduğun için teşekkür ederim.. Apla kısaca yeni kurbanlarımdan desene sen Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Aman be körmüyüs be.. iyi anladık Şaka bir yana Erbay ben seni pek tanımasamda sevdiklerin arasına eklediğin için çok teşekkür ederim..(zorla eklettim ama dikkate almayabilirdin tabi) Şimdiden sonra sevdiğim birkaç kişiden biride sensin..bu kadar yüksek gönüllü olduğun için teşekkür ederim.. esas ben teşekkür ederim sevdiklerime kendini eklettiğin için.... kurban mı.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 zorla güzellik olmaz diye kim demiş Gecem... Walla ben demedim bakmayın bana öyle Yalannnnn... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 hazır başlamışken yazmaya sevdiklerinizide alsaydık Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 esas ben teşekkür ederim sevdiklerime kendini eklettiğin için.... kurban mı.. Ne demek ya hiç önemli değil..Ben bilseydim daha önce ekletirdim kendimi.. Ama gecem bırakmadı..Sen ona bakma herkesi kendi sanıyo.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 esas ben teşekkür ederim sevdiklerime kendini eklettiğin için.... kurban mı.. Bir daha düşün erbayım Gecem... Yalannnnn... Apla geliyorlar bana soldan soldan haberin olsun hazır başlamışken yazmaya sevdiklerinizide alsaydık Ben o görevimi başarıyla yerine getirdim Evet yaa apla sen niye tşk cvbı yasmadın bana Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Sevmek ne kelime, uğruna baş vereceğim, yolunda sürüm sürüm sürüneceğim, kapısına 40 yıl köle olacağım üyeler bile var.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Ne güsel Ece aplamda uğruma başını feda etse,kapımda kırk yıl köle olsa bende onu çok severdim Yazmıştım daha önce ama seni de seviyorum Kralx Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ben hepinizi seviyorum..canlarım benim.. insan severek çoğalırmış.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 işte sevginin farkı:(benim yüreğimden alıntıdır) sevmek için,anlamak için,acıları paylaşmak için,beraberce gülmek için; mekana,zamana,gerek yokmuş değil mi.. birbirinden uzakta olan insanlar da birbirini anlayabiliyormuş demekki.... her klavye başında ki sanal ve yalan söyleyen değilmiş demek ki... sevmek için görmek gerekmiyormuş demekki... sevmek için giyimine bakmak gerekmıyormuş demekki... sevmek için kıstaslar boşmuş demekki... çok farklı inançlardaki insanlarda bir noktada buluşabiliyormuş demekki.. hepimiz ayrı yerde,ayrı zamanda,ayrı mekanda yazıyoruz.bazen yanımızdakinın sorunumuzu sormadığı anda,biri burada soruyor..üzgün olduğumuzu yazılarımızdan anlıyoruz çoğu kez,bazen birinin boşver demesı bile yetıyor..cevap verıp yazması bile umut verıyor.hala insan varmış diye.. çıkarsız arkadaşlıkları yaşadım ben burada,üzüntümü paylaştım sizlerle yeri geldi size takıldım eğlendık,güldük..bazen o gülmeler sayesınde ben ertesı güne sevınçle başladım..belki de anlayışla yapılan,karşıdakı kızarmı dıye korkmadan oynanan oyunun verdiği mutluluktu..çunku burada biz dik..çünkü tüm doğallığımızla buradaydık..kalabalıkların ortasında gösteremediğimiz bizdik..sanki tüm çatlaklar burada toplanmış;türümün içinde olmak güzeldi çünkü bana kızmıyorlardı,yazdıklarımı açıklamam gerekmıyordu... duygusal başlıklarda da,içimi döktüğüm,derdımı paylaştığım arkadaşlar da oldu.en sıkıntılı anım da sormaları umut vermeleri bile çok güzeldi.. bırçok başlıkta da bilgilerimizi paylaştık,inancı ne olursa olsun ne güzelki düşünebilen araştırabilen arkadaşlarımız varmış dedim..inancı için zamanını verip;başka şeylerle de vakıt harcayabıleceği halde;burada inancını savunan arkadaşları da takdır ettım.. her ne kadar saygısız olan üyeler olduysa da,saygılılarımız yetti zaten bişeler yazmamıza.. asla ve asla;..... başkalarını kırmak için espri yapmadım kendımı daha bilgili göstermek için yazmadım kimseyi küçük görmedim.. kırdıklarım olduysa özür diliyorum sizleri seviyorum.isim vermeyeceğim..herkese sevgim başka bir türlü çünkü.. yazımı üzerine alınanlar zaten benim de ''en sevdiğim üyeler''dir... herşey için teşekkurler.. paylaştığınız için oyunlarda bana kızmadığınız için.. inanç farklılığına rağmen,dostluğu esırgemediğiniz için.. sıkıntılarımda sorduğunuz için.. sanalda da gerçek ve dürüst insanlar olduğunu da gösterdiğiniz için SİZLERİ SEVİYORUMMM (yaw veda gibi mi oldu ne?bi yere gittiğim felan yok sevinmeyın sizle daha çok uğraşcam.. gece gece ilhami mi geldi ne iyi döktürmüşüm..ya burda sussam bari yazının duygusallığını bozmayım dedım,dayanamadım gene ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 aha gece yağmuru,kriptex'ide seviyom varmı duymayan.... VAR paylaştığınız için oyunlarda bana kızmadığınız için.. inanç farklılığına rağmen,dostluğu esırgemediğiniz için.. sıkıntılarımda sorduğunuz için.. sanalda da gerçek ve dürüst insanlar olduğunu da gösterdiğiniz için SİZLERİ SEVİYORUMMM (yaw veda gibi mi oldu ne?bi yere gittiğim felan yok sevinmeyın ,sizle daha çok uğraşcam.. gece gece ilhami mi geldi ne iyi döktürmüşüm..ya burda sussam bari yazının duygusallığını bozmayım dedım,dayanamadım gene ) bizde seni seviyoruz sedoş burda olduğun için hakkaten be sedoş şu yazıdan sonra bari duygusallığını bozmasaydın bende dedim vay be bizim sedoşa bak diyodum tam, sonunda yine yapacağını yapmışsın Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ayyyy kimse bizi dikkate almamış ağlarım bende sedelian apla gibi düşünüyorum,seviyorum herkesi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ayyyy kimse bizi dikkate almamış ağlarım bende sedelian apla gibi düşünüyorum,seviyorum herkesi kısım seni sevmeyen ölsün açacım SENİ SEVİYORUM Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 teşekkür ederim gelin patroncuğum bende seni çok seviyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 VAR Ne bağırıyonkiii ayyyy kimse bizi dikkate almamış ağlarım Seni sevmeyenin kankim gibi gösleri çıksın gısssss kısım seni sevmeyen ölsün Kankim sen Açayı hiç sevmezsinki Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Kriptex_1000 ( Ece Ablam ): Çok güsel bir çukulatalı yaş pastayla kandırdım onu... Yağmurum demeye başladığı ilk günden bu yana sevgimiz hiç eksilmedi...Olgunluğu ve hayatın diğer yüzünü birlikte görmeye çalıştık..Her ne olursa olsun dostluğumuz hiç bitmeyecek ablacım.. Geç oldu ama. Tatlım demek beni kandırdın.. Gecem,yağmurum,elifim,tatlım,bitanem,kardeşim..Benki daha önceleri forum nedir bilmeyen,katılmak konusunda bile çok kararsız olan,hatta sen olmasan ve minem olmasa bu kadar bile duracağımı sanmadığım ve hatta sonraları kalmak konusunda günden güne sebepleri artan biri olarak bu karşılaşmanın bir tesadüf olmadığını çok iyi biliyorum...Yüreği güzel,gönül gözü açık sizin gibi insanları tanıdığım için çok mutluyum.. Kalmam konusunda günden güne sebeplerim arttı demiştim ya işte şimdide o sebepler; Zamanla sizden sonra taş yürekliyi tanıdım,sonra güzelyaz,sonra sedelina,hikayeyle birlikte focal,media forum cafede aça,forum oyunlarında yine aysum,sonra gülsün ve dün akşam sevdikleri listesine zorla kendimi dahil ettirdiğim erbay... Hepinizi çok seviyorum,beni aranıza almanız çok güzel..Teşekkür ediyorum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Ben tşk ederim ablacım Ben aramıza almadım sen zorla girmek istedin ama neyse İyiki varsın ablacım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Ben zorlamadım sen yalvardın...Dün akşam erbayın zorladığı gibi..İllamda sevecem seni dedi bende sev napim dedim.. inanmıyorsanız üstte açıkça ortada.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ayy ayyy iltifatlar havada uçuşuyor almayın bizin dikkate Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gıss Aça sen var ya sennn Yerim ben seni :hug: Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ayy ayyy iltifatlar havada uçuşuyor almayın bizin dikkate Kısım sen yazılanları okumuyosun sanırım.. yada almayın bizi dikkate demekten zevk alıyosun.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ayy çok teşekkür ederim bende seni yesem nasıl olur çok seviyorum üçünüzüde,gelin patronum,şeker aplam,ece aplam Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Geç oldu ama. Tatlım demek beni kandırdın.. Gecem,yağmurum,elifim,tatlım,bitanem,kardeşim..Benki daha önceleri forum nedir bilmeyen,katılmak konusunda bile çok kararsız olan,hatta sen olmasan ve minem olmasa bu kadar bile duracağımı sanmadığım ve hatta sonraları kalmak konusunda günden güne sebepleri artan biri olarak bu karşılaşmanın bir tesadüf olmadığını çok iyi biliyorum...Yüreği güzel,gönül gözü açık sizin gibi insanları tanıdığım için çok mutluyum.. Kalmam konusunda günden güne sebeplerim arttı demiştim ya işte şimdide o sebepler; Zamanla sizden sonra taş yürekliyi tanıdım,sonra güzelyaz,sonra sedelina,hikayeyle birlikte focal,media forum cafede aça,forum oyunlarında yine aysum,sonra gülsün ve dün akşam sevdikleri listesine zorla kendimi dahil ettirdiğim erbay... Hepinizi çok seviyorum,beni aranıza almanız çok güzel..Teşekkür ediyorum.. teşekkür ederim hanımefendi olgun kişiliğinizle sizde gönüllere taht kuran birkaç forum sakinlerinden birisiniz iyi ki varsınız Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Ne bağırıyonkiii Seni sevmeyenin kankim gibi gösleri çıksın gısssss Kankim sen Açayı hiç sevmezsinki BAĞIRMIYORUM kankim o gösleri yediririm sana dikkate almadığımısı düşünmesin diye yasdım kankim napiyim Tatlım demek beni kandırdın.. Gecem,yağmurum,elifim,tatlım,bitanem,kardeşim..Benki daha önceleri forum nedir bilmeyen,katılmak konusunda bile çok kararsız olan,hatta sen olmasan ve minem olmasa bu kadar bile duracağımı sanmadığım ve hatta sonraları kalmak konusunda günden güne sebepleri artan biri olarak bu karşılaşmanın bir tesadüf olmadığını çok iyi biliyorum...Yüreği güzel,gönül gözü açık sizin gibi insanları tanıdığım için çok mutluyum.. Hepinizi çok seviyorum,beni aranıza almanız çok güzel..Teşekkür ediyorum.. bisde seni çok seviyorus ablacım iyi ki tanıdık seni ... çok seviyorum üçünüzüde,gelin patronum,şeker aplam,ece aplam açacım bu iletiyi tekrar yazıyorum ki seni dikkate aldığımısı anla artık seni seviyorus kıısss Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 aziz,meydün,mizyal,ilbey,kralx,arman,angelflower,focal,gülsün,zeyno.... Yane bilemiorum ben de kendi ismimi görmedim Ben de sevmesem mi seni napsaam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.