Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Hepsinin yeri bende ayrı,hepsini çok seviyorum ayrıca kişisel olarak sevgiyi sorgulamak için uygun bi yer değil bence
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl hepsini seviyorum gece yağmuru gülsün seranade arman mineu myticriver made sedelina genel olarak herkesi seviyorum
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl BENİM SEDELİNA.ÇÜNKÜ O BENİM ABLAM kım bu ya delimi ne,sedelinanın kardeşiyim dıyo tanımam etmem
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl benınde bırı en sevdiğim üye amaaaa,sölememmm söyleeeeeeeee lütfennnnnnnnn ben biliyorum aslında sen beni seviyorsun
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl yokk kız zor olduğundan değil; orda en çook sevdiğiniz üye diyor; benim sevdiğim üyeler var.....
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl en sevdiğim üye bir tane değil ki yaklaşık 10 tane sıralayamıyacağım üzgünüm
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl aaa bencıllere bakın heleeee,yaw zor mu yazmak bee. Yazarsak illa birinin gönlü kalır sedoş,zor tabiki..
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl açıklıyorum şimdi şimdi söylüyorum reklamlar az sonra açıklayacağım sayın seyirciler bizden ayrılmayın
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl aaaaaaaaa sardunyam sabah proglamlarına döndük be yaw....... celine bacım sana da katılıyorum.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl açıklıycam ya ne acele ediyorsunuz ekmek parası işte bizde reklam aldık
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl herkesi seviyorum__nerden baksak 20 üye sayarım da made,karçiçeğim ve angel ın yeri ayrı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.