Gönderi tarihi: 13 Mart , 2013 12 yıl 2013'te bir yıldız daha kaydı!Sinema ve tiyatro oyuncusu Dinçer Çekmez vefat etti.Sinema ve tiyatro oyuncusu Dinçer Çekmez hayatını kaybetti.Sanat dünyasından üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Dinçer Çekmez'de hayatını kaybetti.Özellikle Kemal Sunal'la birlikte oynadığı Şark Bülbülü, Tarzan Rıfkı, İnek Şaban, Şaban Askerde, Süt Kardeşler, Şabanoğlu Şaban, Atla Gel Şaban gibi filmlerde aldığı rollerle ve filmlerde kullandığı 'O kadar!' , "Mazlum'u getirin bana" gibi kültleşmiş replikleriyle tanınan Dinçer Çekmez'in vefatıyla ilgili İBB Şehir Tiyatroları, internet sitesinden "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, emekli sanatçısı Dinçer Çekmez’i yitirmenin üzüntüsünü yaşıyor" mesajıyla duyurdu.Dinçer'in kızları da sosyal yaylaşım sitesi twitterda attıkları,'Sevgili arkadaşlar, maalesef doğru. büyük sanatçı, fikir adamı, aydın Dinçer Çekmez'i bugün kaybetmiş bulunuyoruz. Üzüntümüz büyük'mesajıyla Dinçerin ölümünü doğruladı.İşte atılan tweet'lerin bazıları...@canyilmaz1Dinçer Çekmez de vefat etmiş... 2013, ne pis bir yılmışsın sen be...@incilaysahinSevgili METİN ÇEKMEZ dostumuzun kendisi gibi oyuncu ağabeyi DİNÇER ÇEKMEZ hakkın rahmetine kavuştu, nurlarda yatsın, mekanı cennet olsun .@TuhafAmaGercekYeşilçam'ın ve Türk tiyatrosunun büyük ustalarından biri olan Dinçer Çekmez vefat etmiştir. Mekanı cennet olsun.@sinemamuzikDİNÇER ÇEKMEZ YAŞAMINI YİTİRDİ@yigittopEn sevdigim oyunculardan birinin aramizdan ayrildigini ogrendim. Dincer Cekmez ile tanismayi cok istiyordum Rahat uyu Kadirgali Esref@selcukozdemirMazlumu getirin bana repliğiyle hafızalara kazınan oyuncu Dinçer Çekmez hayatını kaybetti.'Mazlum'u getirin bana!'video için tıklayınDİNÇER ÇEKMEZ KİMDİR?Özellikle Kemal Sunal'la birlikte oynadığı Şark Bülbülü, Tarzan Rıfkı, İnek Şaban, Şaban Askerde, Süt Kardeşler, Şabanoğlu Şaban, Atla Gel Şaban gibi film ve TV dizilerinde aldığı rollerle, filmlerde kullandığı kültleşmiş replikleriyle ("O kadar!" ve "Mazlum'u getirin bana!" gibi) ve "Kadırgalı Eşref" adlı bir kabadayıyı oynadığı Şabanoğlu Şaban filminde attığı nârâlarıyla meşhurdur.Uzun yıllar İstanbul Şehir Tiyatrosu kadrosunda pek çok oyunda rol almıştır.Sinema ve tiyatro oyuncusu Metin Çekmez'in ağabeyidir.FilmleriAffedilmeyen 2007 - TVHoroz Sedat 2005Köşe Kapmaca 1996Şaban ile Şirin 1995 - TVŞaban Askerde 1993 - TVTarzan Rıfkı 1986Ölüm Yolu 1985Katma Değer Şaban 1985Atla Gel Şaban 1984Ortadirek Şaban 1984En Büyük Şaban 1983Gülsüm Ana 1982Kanlı Nigar 1981Şark Bülbülü 1979İnek Şaban 1978Şabanoğlu Şaban 1977Süt Kardeşler 1976Meraklı Köfteci 1976En Büyük Patron 1975Topuz Ferruh Ağa 1975 - TVVur Tatlım 1975Ferman Kazasker 1975Kartal Yuvası 1974
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2013 12 yıl Yazar http://www.youtube.com/watch?v=UfCZAbMui8M Yukaridaki sarkinin gectigi filmden sahne.
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2013 12 yıl Yazar 'Mazlum'u getirin bana! http://www.youtube.com/watch?v=A4OHcfMBFE0
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.