Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2013 İlgi ve Alakanıza Teşekkür Ederim. İlgi ve alaka kelimeleri eş anlamlı kelimelerdir. Eş anlamlı kelimelerin aynı cümle içinde sanki farklı anlamı varmış gibikullanılması ise bir "anlatım bozukluğu"na neden olur. İki kelimeden sadece bir tanesini kullanmak gerekir. Doğrusu: İlginize teşekkür ederim. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Benim ile alakadar ol/olma. Benim ile ilgilen/ilgilenme. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Benim ile alakadar ol/olma. Benim ile ilgilen/ilgilenme. Tamam Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Tamam Ustune alinmadin ya! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Ustune alinmadin ya! Espriydi, alınacak birşey olduğunu sanmıyorum. Ayrıca dolaylı yoldan yapılan işleri sevmem, alınmak yerine almayı tercih ederim Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Espriydi, alınacak birşey olduğunu sanmıyorum. Ayrıca dolaylı yoldan yapılan işleri sevmem, alınmak yerine almayı tercih ederim Espriye karsi benimki de ironi idi. "Isteyenin yuzu birkara, vermeyenin iki kara" Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 O zaman ilgi istiyorum veriyor musun İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü demişler ne de olsaaaa Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 O zaman ilgi istiyorum veriyor musun İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü demişler ne de olsaaaa Ne alaka! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Konu üzerine oldukça hoş örnekler yaptık sayenizde... Katkınız ve ilginiz için teşekkürler sayın @evrensel-insan Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Konu üzerine oldukça hoş örnekler yaptık sayenizde... Katkınız ve ilginiz için teşekkürler sayın @evrensel-insan Rica ederim, bilmukabele. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.