Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl sende hep tek bırakıyorsun beni ben dünyalı değilmiyim acaba benim sahibim beni çok severdi tek olduğumdan denizde balık olsan ? ? ?
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl oltalardan uzak dururdum.... ülkende iğne atacak yer olmasa sıkış tepiş olsan.... bu daha kötü bea...
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl delip geçmek için kafesi göğüs kafesimi deşerdim... gökyüzünde yalnız gezen yıldız olsann...
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl dünyaya bakardım beni gören varmı diye dağda yanlız bir çiçek olsaydın ?
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl esen rüzgarıma sarılırdım... tüm ömür boyuu kızamık olsan....
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl sevdiğime yapışırdım benden başkaşı olmasın diye güzel olmasan
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl bi güzelliğimi keşfetmeye çalışırdım.... dünya güzeli olsan....
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl en güzel kalpte en masum his olurdum.... küçük bir kalpte onu öldürcek sebep olsan....
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl olmazdım olduysamda yok olurdum bir iyilik olsan kime giderdin
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl sevdiklerimin biricik kalplerinden ayrılmazdım... yazarkasa olsaydın??
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl denize giderdim balık bilmese halık bilir ateş olsan ne yapardın
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl forum arkadaşlarımın kulaklarından eksik olmazdım.... tabii sevdiklerimin de .... ya bi portakal olsan
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl hiç denk gelceğini düşünmezdim yaaa.... bana okuldan arkadaşlarımdan bazıları portakal der...=) yani zaten öleyim....ve kendimle gurur duyardım peki sen bi bahçeyi koruyan çit olsan....
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl üzerimee yaslananlar olduğu zaman ortadann ÇATT diee kırılırdımm.... onlardaa oturupp kalırlardıı yerreee göktekiii bulutt olsann.....???
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl daha öncede bu soruya cevap verdiğimi anımsadım...ve aklıma yine aynı cevap geldi... canım bulutumu bulur...dünyayı gezerdim... bulaşık makinesinde ki deterjan olsan...!
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl nee biliyimm hiiç hayall etmemiştimm.... makineninn içerisindee partii düzenlerdimm... bardaklarlaa tabaklarlaaa süperr olurduuu birr kar tanesi olsann???
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl sEvDiĞiMiN KaLbİnE kOnAr...sIcAkLIğIYla Erİr ve SonRa VÜcuDUndA BuhArLAşIrDIm...soNrAda EsERdim gÖzLErinDE.... dünyada tek gül olsan.....
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl sevdiğimin kalbinde yaşar.... dudağını okşardım melodimle... dünya da yalnız olsan...sevsen sevilmesen...
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl yanlızlık Allah' a mahsus bişeydir, dünyada tek olamazsın bitkiler, hayvanlar, dağ taş var.. sevip sevilmemek en yoğun duygulardan biridir ve en güzel olandır. haluk levent söylemiş en güzel aşk zor olanmış diye... eğer sen hitler olsaydın yaptıkların için pişmanlık duyarmıydın ?
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 16 yıl yoook derdım kı gectı bolu pazarı sen olsaydın alfabeyı neye gore yapardın?
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 16 yıl Alfabeyi kaldırırdım, insanlar pandomimle anlaşırdı. Sen patates olsan ne yapardın?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.