Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 şehir gibi görkemli hoş bir gemi şehri ya da şehir gemi saolasın canımm Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 valla ben 11 katlisina bindim italyadan yunanistana gectik hic denizi görmedik kücük bir sehir gibi eline saglik canim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 valla ben 11 katlisina bindim italyadan yunanistana gectik hic denizi görmedik kücük bir sehir gibi eline saglik canim Gıcııııık Rica ederim görevimis Benim de çok hoşuma gitti Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 biz bu gemi şehirleri ancak resimlerde görebiliriz,. harika bişey Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 hee ya bende bu gemiyle geçen kabataş iskelesinden adalar'a geçtim çok rahattı... Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 valla ben 11 katlisina bindim italyadan yunanistana gectik hic denizi görmedik kücük bir sehir gibi eline saglik canim harika görüntü eline saglik gülsün kayboldugunu niye anlatmadin herkez seni aramisti 3 saat Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 harika görüntü eline saglik gülsün kayboldugunu niye anlatmadin herkez seni aramisti 3 saat Hahahahaa Saf arkadaşım benim Rica ederim apolyont Alıntı
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 güzel resimler eline sağlık Alıntı
Φ ASTSUBAY_MERT Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 son resim uydurma bu geminin dışarıdan görünüşü böyle degil...normal beyaz bi gemii.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 bı gemıye bu kadar çok yük yükleyın,sonra yolcular luks hayata ıssız adada devam etsın Alıntı
Φ hiddenboy_22 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gemi Ama çok GÜZELL Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 gerçekten değişik bir gemi mi desem yoksa şehir mi yok yok buna ancak yüzen şehir derim ben Alıntı
Φ iWaLKaLoNe Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 saklayalım ilerde lazim olur kutuplar eririr sular yukselir her yer su altında kalır insanlarda bunlarda yaşarlar....(fazla mı uctum ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.