Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 bende de ablalarim ve abilerim olarak ikiye ayriliyor Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 silikler : Bunlar foruma üye oldukları halde ayda 1 ya da 2 kez ya ileti atarlar ya atmazlar.. Kimse onların farkında olmaz.. hayaletler : Sıkça online listesinde görülürler ancak hiç ileti yazdıkları vuku bulunmaz.. sempatikler : Bu arkadaşlar forumda hemen her kes tarafından sevilir ve hemen her yere gülücük smileyleri dolu iletileriyle yazarlar.. Daha çok oyun topiclerinde rastlayabilirsiniz. liderler : Forum ortamlarını yönlendiren tiplerdir... Çok fazla ön planda olduklarından sevenleride sevmeyenleride bulunur.. kopyacılar : liderleri çekemeyen tavırları ve ondan bundan esinlenme kopya topicleriyle tanınırlar.. Üretkenliğe yatkın olmamalarına rağmen sanki üretkenmiş gibi davranmaya çalışırlar.. Genelde yeteneksiz olurlar. Ayrıca birden fazla nikleride bulunur. vur kaçcılar : Bu tipler de ciddi konularda anlık sert iletileriyle tanınırlar.. Ortalığı alevlendirecek bişiler yazıp heme gözden kaybolurlar.. Gözbebekleri : Bayan arkadaşlardan oluşan bir gruptur.. Bulundukları forumlara cazibeleri ve sevimlilikleriyle renk katarlar.. Hiç kimseyi kırmamaya ve herkesle iyi anlaşmaya özen gösterirler. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 ben kendimi ayrı bi kategoriye koyuyorum... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Sen apayrı bişisin zaten Golgicim.. Bu arada Goldberg avatarına bayıldım.. Müthiş olmuş. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Ben şimdi hangi kategorideyim acep Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 gece kuşum adam senin için ayrı bi kategori yapmış görmedin mi? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Hani nerde ben niye göremedim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 SEvgilim Dostlarım ve çekemeyenlerim olmak üzere üçe ayrılırlar... şimdi gördün mü kuşum benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Bacım tarihe bak Ekim yazıyor Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 o zaman bu kategoriye girmiyormuydun yani ama bacım adam taaaaaaa o zamandan anlamış baksana, yapmış kategorisini Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Sen apayrı bişisin zaten Golgicim.. Bu arada Goldberg avatarına bayıldım.. Müthiş olmuş. eyvallh Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 ben hangi sınıftayımm acep sanırım ben türümün son örenğiyim benim kategorim ayrı sanırım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 ben hangi sınıftayımm acep sanırım ben türümün son örenğiyim benim kategorim ayrı sanırım sen melekler kategorisindesin angelım Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 mıneu elin değmişken benim kategorimide belirlesene canımcım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 tabi belirlerim hayatım, sen teyzeler kategorisindesin Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 tabi belirlerim hayatım, sen teyzeler kategorisindesin tşk canım sen tek kelime harikasın seni seviyorum Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 teşekkür edcerim mine sen de vazgeçilmezler kategorisindesin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 tşk canım sen tek kelime harikasın seni seviyorum bişi diil gezgincim bende seni seviyorum teşekkür edcerim mine sen de vazgeçilmezler kategorisindesin angelım benim, sende bu forumun vazgeçilmezlerindensin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 furum insanları.......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 forum nesi? ne oluyo burda ya? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 nerdesin be azizil canım arkadaşım.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 hımm totalde kalanlar baya var Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bazen aktif.. bazen pasif.. o günkü psikolojisine göre olanlarda var Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ben ne oluyom acaba,bı gidip sorayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.