Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 12 yıl GÜN IŞIĞIM Silver Linings Playbook Pat bir gün eve her zamankinden erken gelir ve karısını başka bir erkekle birlikte yakalar. Bu onda ciddi bir travmaya neden olur ve manik depresif tedavisi görmek üzere bir kliniğe yatırılır. 8 ayın sonunda tedavisi tamamlanan Pat, klinikten ayrılır artık tek hedefi karısını tekrar kazanmaktır. Film 8 dalda bu seneki Oscar ödüllerine aday oldu. Kazanabilir mi bilmiyorum ama izlemesi zevkli bir filmdi, izlemenizi tavsiye ederim IMDB: 7.1/10 Yapım: 2012, Amerika Tür: Dram, Komedi Senaryo: David O. Russell, Matthew Quick Yönetmen: David. O . Russell Yapımcı: Sydney Pollack, Anthony Minghella, Michelle Raimo, Bruce Cohen, Jonathan Gordon, Donna Gigliotti Oyuncular: Robert de Niro, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Chris Tucker After a stint in a mental institution, former teacher Pat Solitano moves back in with his parents and tries to reconcile with his ex-wife. Things get more challenging when Pat meets Tiffany, a mysterious girl with problems of her own.
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 12 yıl Dün gece kızım izlemiş çok beğenmiş, şimdi senin de tavsiyeni görünce iyice merak ettim..
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 12 yıl Doğrusu ben hayal kırıklığına uğradım. Robert de Niro'nun totemlerine çok güldüm çünkü bana babamın totemlerini hatırlattı.Babamda gençlik yıllarında galatasaray'ın maçlarını izlerken aynıydı.Maç sırasında uğursuzluk getirir diye lavaboya gitmez, elindeki viski bardağını tık tık dişine vururdu, galiba bir kere böyle yaparken gol atmışlar..Maç söz konusu olduğunda bütün dünya'da erkekler aynı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.