Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Size en cok hangi kelime ile hitap ederler( isminiz hariç ), Ne söylendiği zaman kızarsınız ? Nelerin söylenmemesini istersiniz ya da hangilerinden hoşlanırsınız ? Bana genellikle cadı ve cimcime diolar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Fizik ve astronomiye olan özel ilgimden dolayı arkadaşlarım bana einstein diye takılırlar... Kızmam... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 bana selen denmesi kadr nefret ettigm bişi yoktur büyk ihtimal....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Sana selen dememeyi taahhüd ederim.. Ama size selen denildiği anki, yüzey geriliminizi ve ruh panorizasyonunuzu çok merak ediyorum... Acaba bir kez desem mi ?? ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Kıs sen yine mi çektin gün geçtikçe kısalıon bak ( hahhıhoha ) En sinir oldugum laflardan biri Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 deme sen genedee bu senin saglıgın için pek iii olmaya bilir Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 banada en çok "savcı" derler hata bazıları adımı bile bilmez "savcı" olarak bilirler... buda savcı olan amcama çok benzediğimden kaynaklanıyo.... bide bu aralar "oynakbeyi" çıktı.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 O zaman sen bir volkandan daha cevval ve de şevvalsın ) Demem demem.. Not: Şevval kelimesi oraya kafiye olsun diye ööyylesine eklenmiştir... Dikkate alınmamalıdır.. (Bu bir dipnot değildir.. olamazda) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 bide bu aralar "oynakbeyi" çıktı.... Ama sana yakışıooo Bana da odabaşı diolar ama ben kızmıom Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Uzman Hanım şimdi size birşey soracama ama .......( sanki ben seri katilim ) Cadısın sen cadı ( genelde ece ablm daha çok söylüyor ) Sanırım sadece kanatlarınız eksik ( Bazılarıda melek olduğumu sanıyor ama hiç meleklere duydukları saygıyıdan duymuyorlar ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Ya sen bilirsin..(nefret..) Ukala,gıcık..(Söyleyene bağlı..) Bi de adımı şirinleştirip söylerler ,o güzel işte.. Alıntı
Φ mahmure Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 bana genellikle çıktığım çocuklar İNCİ GÖZLÜM derler........... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 annem=ıyı halt edecen evladım babam=haylaz... kız arkadaslarım=2 dk elın ayagın dursun erkek arkadslarım=allah belanı versın cıktıgım kızlar=jon ayrıldıgım kızlar=ukala der Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 annem=ıyı halt edecen evladım babam=haylaz... kız arkadaslarım=2 dk elın ayagın dursun erkek arkadslarım=allah belanı versın cıktıgım kızlar=jon ayrıldıgım kızlar=ukala der :w00t: Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 gül gülo gülüm visnem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 - Saçların boya mı - Hayır kendi orjinal hali - Aaa ne güsel aynı boya gibi duruyor Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 gülümmm bide karadenizli eniştem var; cüüüüüll naber kız cadııı aplammm; ya herkeslerden büyükmüyüm ne bu aralar en çok bunu duyuyorum öküs gibi gözün var kızım görmüyonmu ya__sılamm ben bişiyi göremeyince söler yavrumm;annemm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Amcam: Naber kötü kız - İyidir kel senden ( saçları dökülmeye başlıo da ) Kusen: Kuzum Dayım: Gel kız buraya cadı ısırcam o yanaklarını Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 benim için genelde çatlak derler.benımle bırlıkte olan insanları çok güldürdüğümden bıde arkadaş yine bılımsel açıklamasını yaptı derler,o da çok okuduğumdan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Aslanım ( Bi tane abi dio ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Meraklı Melahat Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gülme bi de Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.