Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl Forumun muhtarı,forumun ajanı,forumun anası,bayan topuk,bayan iyimser,feminist radya
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl bayan meraklı gerçi bunu bir başkası içinde diyebiliriz ya neyse
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl bayan meraklı gerçi bunu bir başkası içinde diyebiliriz ya neyse Kimden bahsettiğini anladım,o kayıp egzo,yok ortalarda
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl vardır bi bildiği gelir belki? çok özledim evet gelsin onsuz oyunların hiç tadı kalmadı
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl ama kırıcı oluyor abla , bak gel dedin iki etmedim biz neciyiz
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl ama kırıcı oluyor abla , bak gel dedin iki etmedim biz neciyiz
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl benim için bir söz söyle ? egzooooo yüzünün yarısı tutuşmuş koşşşşşşşşşş
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl bana genellıkleee kızgınken baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr derler bır sey ısteyeceklerse baharcım normal zamanda vurgusuz sadece bahar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.