Φ Jeasme Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Arkadaslar yorumlarınızı beklıorum... Alıntı
Φ Insomnia Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Bizimki gibi haini bol bir devletse içten yıkılır rahatlıkla! Ben ne zaman bunu düşünsem ilk yaptığım Mehmet Akif Ersoyun eşsiz eseri İstiklal Marşı nın tümünü tekrar tekrar okumak olur! Sizede tavsiye ederim...Çok güncel inanın... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Bizimki gibi haini bol bir devletse içten yıkılır rahatlıkla! Ben ne zaman bunu düşünsem ilk yaptığım Mehmet Akif Ersoyun eşsiz eseri İstiklal Marşı nın tümünü tekrar tekrar okumak olur! Sizede tavsiye ederim...Çok güncel inanın... Elbette ki içtenn...Tıpkı Türkiyede olduğu gibi!!! Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 en yakın ırak örneği gibi icten yıkılır... körfez savasında dıştan denendi olmadı ama sonuncusunda içten yıkıldı... halen sebep bulunamadı o başka... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 *** BENCE ÇOK YANILIYORSUNUZ...YILLARCA UĞRAŞTILAR ... MENDERESLER,DEMİRELLER,MİLLİYETCİ CEPHELER,CUNTACILAR... ÖZALLAR,ERBAKANLAR, TAKUNYACILAR GELİP GİTTİLER YILLARDIR... ŞİMDİDE EN SON MEZHEPÇİLERİN ŞERİATÇILARI İKTİDAR DA... HALA DAHA UĞRAŞIYORLAR..İÇERDE HEM DE CANLA BAŞLA İBDA-C, HİZBULLAH İRANDA, FETTULAH GÜLEN CIA 'nın KUCAĞINDA MİSAFİR... SIRANIN KENDİLERİNE GELMESİNİ BEKLİYORLAR DIŞARIDA ! nakşibendileri ingilizler, Süleymancıları Almanlar.. Fethullahçıları ABD besliyor...CANLA BAŞLA NE BİTMEZ TÜKENMEZ BİR ÇABA NE KADAR DA UZUN BİR YOLMUŞ.?... KAPLUMBAĞALAR ŞERİAT GİBİDİR... Onlar, yüzde 1.5'lik radikaller gibi, Çok yavaş ve sinsi yürürler. Tehlikeyi görünce sinerler. Olduğu yerde kalıp, başını ve bacaklarını bağasına çekerek tehlikenin geçmesini beklerler. Sonra tehlikenin geçtiğini duyumsadıkları anda tekrar gidecekleri yöne doğru yürümeye başlarlar. Hiçbir zaman geri adım atmazlar. Kaplumbağaları tanımayanlara DUYURULUR... YANİ ANLAYACAĞINIZ Bir Devleti İçten Ve Dıştan Yıkmaya çalışmak çok ZORLU ve UZUN bir yoldur... Bir kurtuluş savaşı daha başlar ve biter... Kaplumbağalar yeniden yola koyulur... Sevgili; radikal07,berceste,Insomnia,Jeasme ARKADAŞLAR NİCKLERİNİZİN ÜSTÜNE bir TIKLARMISINIZ... Bu konuda bir cevapta yıllar önceden verilmiş....Tam yüz yıl önceden üstelik... *tna *** Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 ben yukarıda yazan tarikatlara vede partilere üye değilim benim gibi olan müslümanlarında sayısının cok olduğunu biliyorum.. sence beni ve benm gibileri kim BESLİYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ KEMAL´iN ASKERi Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Bir ulusun yikilmasi icin en önemli sartlardan biri,yarinki iktidar sahibi olacak gencligin ülke sorunlarina ilgisiz,vurdumduymaz hatta hatta ulusun canalici meselerinde "birakin yahu simdi bunlari,biktik artik!!!!" seklinde ifade kullnmayi olaylara tepki gösterme tarzi haline getirdigi;Atatürk rantcilarinin yaptigi rezillikleri bahane ederek,emperyalist yeni sevr dayatmacilarinin da tam istedikleri gibi vataninin,ulusunun ana cimentosu olan "kemalizmi" eskimis(!),cagdisi(!) despot(!),anti-demokratik(!) görmeye ve dis kaynakli heveslerle esgüdümlü hareket ettigi zaman olusmaya baslamis demektir. Dikkat edin seriatcilar artik dogrudan Atatürke saldirmiyorlar,kilif degistirdiler,takiyye ince ayar aldi,simdi forumlarda da tesbit edilecegi gibi "sahte Atatürkcüler,kemalizme siginanlar gibi" lerine karsilarmis,sanki carpitmaya karsilarmis gibi,onlara cephe aliyorlarmis gibi-tabiri caizse-esasta yan kapidan dogrudan laiklige ve Atatürké saldiriyorlar. Atatürkcü genclik bu oyuna gelir ve canalici degerleri üzerinde tartisilir bir platforma cekilmesi tezgahina gelirse yikilma icin bir sart daha olgunlasir. arti yikilma meselesine de son noktayi Ulu önderimiz,Basbugumuzun sözüyle noktalayalim: "Benim naciz vücudum elbet birgün toprak olacaktir.Türkiye Cumhuriyeti ilelebete dek payidar olacaktir." Tanri bu Ulusun evlatlarini korusun!!!!! Saygilar. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Bir devlet içten yıkılır...ama içteki hainler dışardan desteklenir..tarihimize bi bakın...osmanlılara baş kaldıran balkan devletlerini kimler kışkırtmıştı... tehlikeler sadece gözle görünür şeyler değilki....bakın gençliğimizin gittiği yola...okuma oranı artsın diye İÖ.okullarında sınıfta kalma diye birşey yok artık..zayıfı olan öğrenciyi sınıfta bırakamıyorsunuz..o kadar bilinçsiz gençler yetişiyorkiii..hiçbirşeyin farkında olmayan,umursamayan...bu gençler gelecekte bu ülkeye ne kadar sahip çıkabilir sizce? Alıntı
Φ hasan17 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Atatük'ün dış politikada çok güzel bir sözü var ışta kuvvetli olmanın yolu içte kuvvetli olmadan geçer siz ne kadar içnizde sorun varsa dış tehtide o kadar açıksınızdır . Bİde hangi ülkeden bahsettiğimiz önemli mesala bizim ülkemiz Türkiyeden bahsedersek dış güçlerle yıkılımaz zaten bunu bildikleri için içerden yıpratma ve yıkma yoluna gidiyorlar illegal örgütlenmelere destek veriyolar.... bi ülke ilk önce iç ten yıklır. başka bir örnek ABD sanki ırağı yıkma kararını bi gecede mi aldı hemen ülkeye girdi hayır tabiki abd ırağa girmeyi uzun süreden beri çalışıyo bunun içinde bir çok ırak içinde faliyete destek veriyoo ne zaman yıkılmaya hazır bi saddm oldu ozaman ırak devrildi söylüceklerim bu kadar??? Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Bir devlet, in güçlü olması için üç kalem vardır. ekonomik güç, askeri güç, siyasal güç üçüde birbirine bağlıdır. ekonominiz güçlüyse, ordunuz da güçlü olur. ordunuz güçlüyse dünya siyasetinde güçlü olursunuz. ekonomi nasıl güçlü olur. teknoloji ülkesi olarak. bu nasıl mümkün olur. eğitim oranının yüksek olmasıyla. eğitim okuldan mı ibarettir? hayır. Şimdir Alamnya örneği iki dünya savaşınıda kaybetmiş olsada, avrupanın en güçlü devleti. bunda 1890 ların almanyasında işçilerin öğle paydoslarında günlük felsefe gazetelerini okumalarının payı varmıdır ?. bence direk olarak vardır. peki türkiyenin durumunda. insanların en çok izledikleri programlardan birinde. programın aktörlerinden birinin donunu indirmesini seyrediyor olmalarının payı var mıdır ? bence vardır. hamaset edebiyatı, geçmişindeki görkeme ve güce öykünerek rahatlama , bunlar boş şeylerdir. geçmişini unutmamak önemlidir. ancak geçmişten medet ummak hatadır. Tarihin gördüğü en mükemmel imparatorluklardan mısır'ın bu günkü hali gibi. " biz zamanında avrupa kaplılarında dayanmıştık " diyerek, övünmek belki güzeldir, ancak bu günkü durumda bir faydası yoktur. aşık mahsuninin bir eserinde dediği gibi : "Atasının at sürdüğü ellere, çöpçülüğe akın eden göç bizim" bir devlet, ne içerden ne dışarıdan yıkılır denilebilir. bir devletin zamanın şartlarına uyamazsa, dünyanın gerisinde kalırsa, ömrünü doldurmuş demektir, ve tarih sahnesinden çekilir, yerine yenisini bırakır. bu bir savaşla, işgallede oalbilir, ihtilallede, ayaklanmayla da. bir önemi de yoktur. çünkü " ecel gelmiş cihane" benzetmesindeki gibi. ağacın içi kurumuş ve kof olmuşsa. en ufak bir darbeyle çöker. ekonomik güç, askeri güç, siyasal güç. böyle bir devleti deccal bile yıkamaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.