Φ uktasarim Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2012 Belki şimdi değil ama ilerleyen zamanlarda bu alanda bir hayli yarum yapacağımı umuyorum. Aranızda olmaktan memnunum. Herkese merhaba. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2012 tamam ben simdiden abone oldum hosgeldinn Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2012 Admin Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2012 Hoşgeldiniz... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 Belki şimdi değil ama ilerleyen zamanlarda bu alanda bir hayli yarum yapacağımı umuyorum. Aranızda olmaktan memnunum. Herkese merhaba. Evet, her turlu dinin insanoglu uzerindeki sosyo-psikolojik yonlendirim ve yaptirimi numenal insanlik adina onemli bir konu. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 hoş geldin de seçtiğin konuyu bilmem kaç bin yıldır çözemeyen insan oğluna katkını sabırsızlıkla bekliyorum seni çok öpüyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.