Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ÇÖL ÇİÇEĞİ-Desert Flower

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

desert_flower.jpg

Çöl Çiçeği / Desert Flower 2009 İngiltere,Almanya,Avusturya

Tür: Biyografi, Dram

Yönetmen: Sherry Hormann

Senaryo: Waris Dirie

Oyuncular: Soraya Omar-Scego,

Idriss Houfaneh, Awa Saïd Darar

Müzik: Joy Denalane

Waris Dirie, on yıl boyunca mankenlik yapmış olan güzel bir kadındır. Fakat geldiği topraklardan kalma gizli bir sırrı bulunan genç kadın, yıllar önce sünnet edildiğini açıklayınca büyük yankı bulur ve geri kalan hayatını bu çağdışı uygulamaya karşı durmak için harcayacaktır.

Özellikle Afrika ülkelerinde görülen kadın sünneti konusunda, kendi de bunu yaşamış olan bir kadının mücadelesi bu filmde ele alınıyor.

sevgili @@gloria buldu bu filmi bizim için... ben ondan önce izliyor olabilirim şu dakikalarda... öyle herkez her filmi bulamaz biz buluruz :D oda izleyip eşsiz yorumunu ekleyecektir buraya. hadi iyi seyirler...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ben filmi izliyordum ama yarım kaldı, evde de misafir var o yüzden devam edemedim. Pazartesi gününden itibaren özgürlük yeniden :)

O zaman izleyeceğim hemen de fikrimi yazacağım.

Gönderi tarihi:

Ben filmi izliyordum ama yarım kaldı, evde de misafir var o yüzden devam edemedim. Pazartesi gününden itibaren özgürlük yeniden smile.png

O zaman izleyeceğim hemen de fikrimi yazacağım.

çok çok güzeldi çok sevdim ben ;) ...

Gönderi tarihi:

izlediğim kadarını ben de sevdim ama hatırlamıyorum hangi sebepten yarım kaldı işte... Haftaya çarşamba izleyeceğim. Bununla birlikte yarım bıraktığım bir film daha vardı onu da izleyeceğim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.