Φ simin Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2012 Çöl Çiçeği / Desert Flower 2009 İngiltere,Almanya,Avusturya Tür: Biyografi, Dram Yönetmen: Sherry Hormann Senaryo: Waris Dirie Oyuncular: Soraya Omar-Scego, Idriss Houfaneh, Awa Saïd Darar Müzik: Joy Denalane Waris Dirie, on yıl boyunca mankenlik yapmış olan güzel bir kadındır. Fakat geldiği topraklardan kalma gizli bir sırrı bulunan genç kadın, yıllar önce sünnet edildiğini açıklayınca büyük yankı bulur ve geri kalan hayatını bu çağdışı uygulamaya karşı durmak için harcayacaktır. Özellikle Afrika ülkelerinde görülen kadın sünneti konusunda, kendi de bunu yaşamış olan bir kadının mücadelesi bu filmde ele alınıyor. sevgili @@gloria buldu bu filmi bizim için... ben ondan önce izliyor olabilirim şu dakikalarda... öyle herkez her filmi bulamaz biz buluruz oda izleyip eşsiz yorumunu ekleyecektir buraya. hadi iyi seyirler... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2012 Ben filmi izliyordum ama yarım kaldı, evde de misafir var o yüzden devam edemedim. Pazartesi gününden itibaren özgürlük yeniden O zaman izleyeceğim hemen de fikrimi yazacağım. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2012 Ben filmi izliyordum ama yarım kaldı, evde de misafir var o yüzden devam edemedim. Pazartesi gününden itibaren özgürlük yeniden O zaman izleyeceğim hemen de fikrimi yazacağım. çok çok güzeldi çok sevdim ben ... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2012 izlediğim kadarını ben de sevdim ama hatırlamıyorum hangi sebepten yarım kaldı işte... Haftaya çarşamba izleyeceğim. Bununla birlikte yarım bıraktığım bir film daha vardı onu da izleyeceğim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.