Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2012 İlk kez Mevlana ile çatıştı düşüncelerim.. Herkesin günahını kapatamayacağına göre !..Kendi göz kapağını kapat ! ~ Mevlâna Celâleddin-i Rûmî Nasıl yani? Dünya'da olup biten kötülüklere gözlerimi mi yumucam..dayak yiyen kadınlara, haksız savaşlara, öldürülen insanlara, öldürülen telef edilen bütün canlılara vs vs. ben anlayamadım, kabul edemedim... Her gün internette bir sürü düşünürün sözünü okuyorsunuz sizinde varsa böyle katılmadığınız sözler, yazın buraya tartışalım.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2013 İki mükemmel insan asla birlikte olamaz. Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez, Mükemmel erkekse 2. şansı vermez .. Anton Çehov hayatım da duyduğum en saçma söz! Alıntı
Φ felsefeciler Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2014 İlk kez Mevlana ile çatıştı düşüncelerim.. Herkesin günahını kapatamayacağına göre !..Kendi göz kapağını kapat ! ~ Mevlâna Celâleddin-i Rûmî Nasıl yani? Dünya'da olup biten kötülüklere gözlerimi mi yumucam..dayak yiyen kadınlara, haksız savaşlara, öldürülen insanlara, öldürülen telef edilen bütün canlılara vs vs. ben anlayamadım, kabul edemedim... Her gün internette bir sürü düşünürün sözünü okuyorsunuz sizinde varsa böyle katılmadığınız sözler, yazın buraya tartışalım.. Bu söz kendisine mi ait bilemeyiz çünkü nette Mevlana'ya ait denilen bir çok söz dolaşıyor. Demiş ise de bana çok garip gelmedi. Başkaları ile uğraşmayı bırak kendi hayatınla ilgilen gibi bir anlam çıkabilir. Çok anlamsız görünmüyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.