Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 12 yıl once kulube gidicektim sonra plan degisti , korku filmi izlemeye karar verdik ; ilk basta en cok beni sardi korku filmini actik ama herkes kendini erman toraglu sandi ; kisacasi kimse korkmadi sonra kuzey guneyi actik ; Kuzeyi severim ama kizlarla ayni anda degil kisacasi bu geceki planim belli oldu : sabaha kadar tartismak tartismak ve tartismak
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 12 yıl Yazar Bu perşembe Entu'yu izlemeye gideceğim. Gelebilen herkesi bu konsere davet ediyorum. Giriş 20 TL falan sanırım... Saat 9:45 de, Ghetto Taksim'de...
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 12 yıl bu akşam bilgisayar başında olacağım gün boyu işlerimi yetiştiremedim :-(
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 12 yıl Bir türlü dibini göremediğim çamaşır sepetimin dibini görmeyi planlıyorum..
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 12 yıl http://www.v3wall.com/wallpaper/1920_1200/1201/1920_1200_201201170933421216016.jpg klasik bilgisayar oyunu oynayacagimi gorur gibiyim cips+kola ya da kahve+browni esliginde : )) bu yasima geldim hala oyun oynuyorum ama bu kizn duygularini emmek icin oynanir arkadas: )D
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 12 yıl Başımın ağrısı izin verirse şu filmi izleyeceğim şimdi.. http://www.turkish-media.com/forum/topic/297518-lo-imposible-k%C4%B1yamet-g%C3%BCn%C3%BC-2012-the-impossible/
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 12 yıl Başımın ağrısı izin verirse şu filmi izleyeceğim şimdi.. http://www.turkish-media.com/forum/topic/297518-lo-imposible-k%C4%B1yamet-g%C3%BCn%C3%BC-2012-the-impossible/ aa su film sanirim artik ben de ..
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 12 yıl Yazar Bugün önce İtalyanca dersi sonra da ardından konser gecesi Tabii bunların hepsi gündüz çalıştıktan sonra Ayrıca @dennise oyun oynamaktan ben de bıkmıyorum ve cips kola korkunç zararlı olsa da en sevdiğim ikililerden birisi... ve browni ile kahve diğer en sevdiğim ikili... Ama şu durumda ben olsam cips kolayı seçerdim sanırım.
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 12 yıl bilgisayar oyunu oynayacagimi gorur gibiyim cips+kola ya da kahve+browni esliginde : )) bu yasima geldim hala oyun oynuyorum ama bu kizn duygularini emmek icin oynanir arkadas: )D brownimi dedin sen??? hani şu vişneli olanlardanmıııı
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 12 yıl ben evde olucam bu akşam. ama iş çıkışı bir yemeğe davetliyim... tuzla sahilde olucam belliki rakı balık gecesi sonrası evdeyim.. "the mentalist" 2. sezondayım bitiriyorum hızla sezonu onu izlerim sanırsam bi 4-5 bölüm oda biter bu akşamm...
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 12 yıl Bugün önce İtalyanca dersi sonra da ardından konser gecesi che bello combinazione ,che bella lingua brownimi dedin sen??? hani şu vişneli olanlardanmıııı ewt hani su cok tatli cok kucuk olanlardan : )) mozaik ya da pramit bi sekilde dizilmis 5-6 dilimin ustunde biraz da visne receli gezdirdin mi tamam 15 dakikada tam sakinlik tam tatmin : _
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 12 yıl che bello combinazione ,che bella lingua ewt hani su cok tatli cok kucuk olanlardan : )) mozaik ya da pramit bi sekilde dizilmis 5-6 dilimin ustunde biraz da visne receli gezdirdin mi tamam 15 dakikada tam sakinlik tam tatmin : _ ama amaaa ben yiyemiyorumkii artık yasak bana cısss kalorii kaloriii hep onlar bana.. sana afiyet olsun yee patlayana kadar ye
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 12 yıl woow sanirim yaslaniyorken bi an icin genclesme yasamak varmis kaderde gunun anlam ve onemine iliskin cok shik bi gece klubune yol gozuktu ; halisaha bilgisayar ve misafirlik ucgeninin agirlik merkezini coktandir koyamiyordum foruma 8 mart 2012 tarihinde katilmisim bunu da arada ayriyetten kutlarim artik ; ))
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2014 10 yıl Bayram tatlısı yapıcam ben, ama kalburabastı mı yoksa şekerpare mi hala karar veremedim..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2014 10 yıl Önce işlerimi halledecem sonra da bi huzur bulursam film izlerim:)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.