Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Oğlum sana bu mektubu bizim cehennemden yazıyorum, Bir yaşıma daha giricem nerdeyse Tabi bundan haberin yok senin Kronometreye erken bastığın için beni hep yakışıklı hatırlıycaksın... Bizi bırakıp gittiğin yerde Eski güzel günleri düşünüp hayıflanacaksın Ama dur! Sen hatırlıyor musun beni? Peki sen herhangi bişeyi hatırlıyor musun? Ben 20 idim tanıştığımızda Sen beni enson 35imde gördün İstanbul'da Sonra sen Kaş'ta öldün O akşam aynı anda geldik Antalya'ya Sen beni görmedin,ben sana bakıyorken Ben sana öyle dikkatli baktım ki oğlum ayrılırken Sen iyiki görmedin beni Yoksa gözgöze gelir gülerdik eskisi gibi Olmadık biyerde gülerdik ya hani öyle olurdu yine Gözlerimizi kaçırırdık ciddiyeti bozmamak için Hani sahnede olduğu gibi Sen ağlarken bakamazdım ya sana Sinirimi bozardın gülerdim Çünkü sen her b....n şikayet ederdin oğlum Öyle çok şikayet ederdinki sonunda sıkılır gülerdim Sonra sende sıkılırdın kendinden Başkası gibi olmak isterdin Mutlu olan bir başkası gibi dert etmeyen biri Hani benim gibi biri Bişey diyimmi sana oğlum Şimdi dönsen buralara Ne gidilecek bir yol ne uğruna ölünecek bir kadın Herneyse; Ama kadınları çok dert ederdin sen Ama onlar seni severdi oğlum Ama sen çok ağlardın onlar için Sevemezdin kendini bir türlü Onlar seni çok sevsede Senin gibi olmak istemezdim ozaman Daha çok sevin beni,daha çok gülün bana,beni daha çok isteyin daha çok... Ama seni en çok ben... Bişey diyim mi sana oğlum Şimdi dönsen buralara Ne gidilecek bir yol ne uğruna ölünecek bir kadın Ne de sabahlara kadar konuşarak sana vaadettiklerim. Kandırdım seni oğlum Parayı dert etme diye,yok öyle bişey başarısızlık diye İlla da bir başkası olmaya çalışma s...k diye,bi kadın için ölme diye... Kandırdım. Artık umurunda değil mi bunlar? Artık bozulmuyormusun bu işlere? Aşkında bir önemi kalmadımı yoksa? O kadın için ölmezmisin bir daha? Ne var bir kere daha ölsen,değmez mi o kadın buna? Hani değerdi!!! Çıplak ayakları ile yürürken mezarının üstünden Keyiflenmeyecekmisin toprağın beş karış altında Öylede oldu zaten Vasiyet ettiğin gibi çıplak ayaklı kıza Bıraktın değil mi oğlum Bıraktın gittin Peki Ama ben burdayım hala ben devam ediyorum Peki sen bakıyormusun bana ordan? Gülüyormusun bana? Sanıyormusun ben aynı şarkıyı söylüyorum? Beni daha çok sevin,bana daha çok gülün Daha da çok isteyin beni,beni daha çok özleyin... Ama seni,seni en çok ben ben ben Hayır ben çok değiştim oğlum Bir başkası değilim artık Vazgeçtim maymunların dünyasından Bıraktım alkışları,istemiyorum kahkahaları,istemiyorum bir a...l gibi yaşlanmak İşte belkide bu yüzden seni en çok ben,en çok ben özlüyorum benim ölü arkadaşım... ne düşündürüyor bu mektup size??? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 insan bi cvp yazar hiç mi bişey düşünmediniz yaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Sevgili BABAMA yazdığım mektupları hatırlattı Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bu mektup bana okan bayülgen i hatırlattı... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Çok karışık duygular içindeyim ağlasam mı gülsem mi ? anayamadığım bir duygu bu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 benim içinden, sana bişey diyeyimmi oğlum.. dünyada ölümden başkası yalan...... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 benim içinden, sana bişey diyeyimmi oğlum.. dünyada ölümden başkası yalan...... ben hep söylüyom bunu; ama sen ilk çok sıkılmışsın ,neye üzüldü isen takma kafana Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 sadece canım sıkkın öle, bugün bunalım takılıyorum takmıyorum... Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 bu şiiri okan bayülgenden dinlemenizi tavsiye ederim ... çok güzel söylemiş... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.