Φ Nazz Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Bende geldim öylesine uğramıştım dün,ama kalkıp gidemedim galiba gidemiycemde burdayıs bakalım :)Hepiniz harikasınız selam olsun tüm yüreği güzel insanlara Alıntı
Φ PLaCeBo Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 selam hoş geldin arkadaşım Alıntı
Φ Nazz Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Hoşbuldum,yorgunum uzun kışlardan geldim ama samimiyetle gönülden hoşgeldin demeniz beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim hepinize bu çiçekler sizler için Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Hoşgeldin Nazz Merakımı bağışla fakat nickinin hikayesi nedir? Alıntı
Φ Nazz Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 HERKESE GÜNAYDIN ,GÜNÜNÜZ GÜZEL OLSUN. NİCKİMİN ÖZEL BİR HİKAYESİ YOK ASLINDA AMA SANIRIM YALAN DÜNYA VE YALANCILARI SANAL DÜNYA VE MASKELİ BALOSUNUN BİLİNCİNDE OLMAK BENİ SADECE NAZ OLMAKTAN ÖTE NAZZ OLMAK DURUMUNDA BIRAKTI... GÜZEL DOSTLARIN VARLIĞINDAN HALA UMUTLUYUM YİNEDE... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Açıklaman için tşk ederim Nazz Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 HERKESE GÜNAYDIN ,GÜNÜNÜZ GÜZEL OLSUN. NİCKİMİN ÖZEL BİR HİKAYESİ YOK ASLINDA AMA SANIRIM YALAN DÜNYA VE YALANCILARI SANAL DÜNYA VE MASKELİ BALOSUNUN BİLİNCİNDE OLMAK BENİ SADECE NAZ OLMAKTAN ÖTE NAZZ OLMAK DURUMUNDA BIRAKTI... GÜZEL DOSTLARIN VARLIĞINDAN HALA UMUTLUYUM YİNEDE... Aramıza hoşgeldin .Gerçi bende yeniyim ama olsun ! Artıkçok az olan hatta nadir bulunan güzel dostlar evet insanın segilisinden sonra en çok ihtiyaç duyduğu kişi onların değerini bilmek gerek ...... Dostlar Yıldızlara Benzer Onlar hep vardır Ama Sadece Gece Olunca Görünürler Alıntı
Φ Karl KANi Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 h.g güzel insan Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Hoşgeldin nazz biraz geç oldu ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.