Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 su askerligim bi bitsin toplumdan dislanana kadar icecem Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 jön bende öle çok iddaalı sözler söylüyodum yeterki askerliğim bitsin diyodum ama askerlik biterken o kadar üzülüyosun ki arkadaşlarından ayrılırken dediklerinin hiçbirini yapmıyosun....ama içme konusunda sana bişi diyemem sen her halükarda içiyosun kardeşim... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2008 yok ben yuzlerine karsidda soyluyorum zaten sizi hic ozlemicem diye sinir oluyolar esprisine dedigimi biliyolar ama cok ozlerim ben onlari=) Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Bugün günlerden neydi? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 aksam olsada gıtsek sankı safak sayıyoz =) Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 gidersem geri dönmem bak haa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Yuh yani..!!! O kadar çok kullanmışım ki geçenlerde markete gittik.Kasadan aldıklarım geçti..Kasiyer borcunuz 60 lira deyince Alp gözlerini pörtletti ve yuhhhh dedi kadının suratına..yerin dibine geçtim.. Kasiyer ve ben donduk kaldık önce,birbirimize baktık şöyle bi sonra gülmeye başladık.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Hey Allah'ım yaaaa! Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 olaylara karışma oğlumm Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 uffffff,çok özledimmmm..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.