Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl nıye serbest olmasın kı sabah sporundan sonra acsam laptopu fenamı olurdu bıde kıslada wireless olsa tam super olur
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl bugunlerde hayat çok sıkıcı gelıyor..yaşamaktan sıkıldım galiba
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl Tabi cnm dene bi sen hoşuna gitmezse vasgeçersin Tövbe tövbe Sedoş beni günaha soktun
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl Tabi cnm dene bi sen hoşuna gitmezse vasgeçersin Tövbe tövbe Sedoş beni günaha soktun yok zaten bikere denenıyomuş
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl tamam sonucu bildiririm..ak sakallı dedeye derım boş bi vaktınde gelir sana anlatır
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl Kıs öyle aniden gelmesin maazallah benimde ödüm patlarsa bilgim olmadan gelmeyim
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl bugünlerde en çok kullandığım kelime offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl Bugünlerde en çok kullandığım kelime,kimden bulaştıysa "ne diyorsuuuuuunnn"
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl Amaan Akpet Canııım Akpet Artık senden vazgeçemem Benimsin Akpet Bu şarkı tutar mı? - Tutmamı tutmamıı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.