Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2012 12 yıl Rec 3: Diriliş (2012) Yönetmen: Paco Plaza Oyuncular: Leticia Dolera , Javier Botet, Diego Martín, Àlex Monner, Mireia Ros , Ismael Martínez, Ana Isabel Velásquez ,, Carla Nieto, Borla González Santaolalla , Claire Baschet, Carmen Contreras, Emilio Mencheta , Aitor Legardón , Blai Llopis , Xavier Ruano , Itziar Castro , Paco Moreno , Toni Sans Koldo ve Clara'nın düğün günüdür.Başta herşey normaldir. Herkes bu önemli günün tadını çıkarmaktadır. Fakataniden ortalık karışır ve bazı misafirler, ne olduğu anlaşılmayan bir hastalığın belirtilerini göstermeye başlar. Gelin ve damat daha şaşkınlıklarını üzerlerinden atamadan kendilerini bir kâbusun içinde bulurlar. Vasat'ın da altında bir korku gerilim filmi diyebilirim..Bolca kan görmeye hazırsanız ve mideniz sağlamsa izleyin..
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 12 yıl Geçen gün REC:1 ile bir REC tecrübesine başlayayım dedim ama 15 dakka dayanabildim, sıkıldım, saçma sapan geldi bıraktım... Ben vahşet ve şiddet sahnelerini sevmiyorum sanırım, zekice gelmiyor bana... Korku filmi demek bolca kan görmek olmamalı... The Others mesela ya da 6.His gibi filmleri bir daha da izleyemeyecek miyiz acaba? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili yani iyi bir korku filminde kan ve şiddet sahneleri olmalı mıdır?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.