Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 modernjames;böyle bir gösteriyi bana ve yakınlarıma izletmeye vesile olduğun için inan o kadar teşekkur edıyorum ki,işte buda forumun farkı ve faydaları.. izlediğimde ekran evreni gezerken bende beynimin ve fıkırlerimin içinde hem kaos hem kosmoz içeren bir gezi yaptım.. ızleyen arkadaşlarla beraber donakaldık muhteşem evren karşısında.. tespitimiz şuna dikkat çekti... yaprak evrenin evren yaprağın içerisinde.en büyükten başlayan yolculuk en küçüğe geldiğinde aynı noktada kesişiyor.. biz bir sahrada kum tanesi olan bir dünya adlı gezegende ıken aslında ınsan olarak ne kadar zavallıyız.. ahkam kesenler,kendını dünyanın hakimi sananlar izlesin ne olduğunu.. teşekkurler;bizlere tanrının güzelliğinde yolculuk yaptırdığın içinn... Alıntı
Φ Lost_95_ Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 hiç bitmeyecek sandım kardeş ama çok güzel olmuş Alıntı
Φ fatmahilal Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 yaf dünyayı anladım olabilirde yaprağı yaklaştırdıkça neler çıktı ortaya şaştım kaldım valla. dedim şimdi buda bitmez ama süpermiş. saolasın. Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 süpermiş saolasın Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gerçekten muhteşemdi tşk... yaprak evrenin evren yaprağın içerisinde.en büyükten başlayan yolculuk en küçüğe geldiğinde aynı noktada kesişiyor.. Kainatta ki kusursuz dengeyi ve Yaradanın kudretini bir kez daha hatırlattı bana... Ve bizler bu koca kainatta bir katre bile değiliz... Tekrar tşk... Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Bencede ilginç bir olaydı yani bu kadar olur. İlginçolduğu kadar da güzelllll............. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 tüm arkadaşklara ben teşekür ederim. uzun süredir siteye girermiyordum geciktim tesekur için. özür dilerim.. Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 AMERİKANIN FLORİDA EYALETİNDE BULUNAN BİLİM MERKEZİNCE HAZIRLANAN 10MİLYON IŞIK YILI İLE BAŞLAYAN UZAKLIKLARDAN, DÜNYA YÜZÜNE YAKLAŞARAK BİRYAPRAĞIN NANOMETRELERLE ÖLÇÜLEN MİKROSKOPİK GÖRÜNTÜSÜNE VE DNA ŞİFRELERİNEKADAR UZANAN MÜKEMMEL BİR GÖSTERİ... izlemek için tıkla Harika... Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 cidden çok süper bişey..teşk Alıntı
Φ 16yıldız Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Paylaşım için teşekkür.Daha önce görmüştüm. Bildiklerimiz bilmediklerimize kıyasla sonsuzluk denizinde bir damla. Selamlar. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Başlık tam süper olmuş yaniii Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Başlık tam süper olmuş yaniii mersi canım Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Paylaşım için teşekkür.Daha önce görmüştüm. Bildiklerimiz bilmediklerimize kıyasla sonsuzluk denizinde bir damla. Selamlar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.