Misafir Misafir Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2016 Hemen alacağım. Çok hoşlar Alıntı
Misafir Dwisi Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2016 (düzenlenmiş) Kolay gelsin silikon sigara kabini cok aradim ama bulamadim yardimci olursaniz cok sevinirim istanbul anadolu yakasinda oturuyorum bu arada Tarih: 20 Ekim , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar.... Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2017 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2017 Harika bir baslik Alıntı
Misafir bjk34 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2017 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2017 erkeklere en yakışacak hediyelerden biri de tesbih olurdu sanırım.özellikle kehribar tesbihler kalite ve şıklığı ile çok uygun oluyor. Alıntı
Misafir evren Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2017 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2017 Sevgiliniz için yazdığınız el yazısını kol saatine veya kayışına işletebiliyormuşsunuz. Özel üretim olan bu kol saatleri mermer ya da ahşaptan da yapılabiliyormuş. Ayrıca ahşap kol saati, özel ahşap kutusuyla birlikte gönderiliyormuş. Alıntı
Φ ozgurkhraman Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2018 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2018 Erkekler genellikle küçük cüzdan taşır ama bana bir kız, game of thrones izliyorum diye böyle bir cüzdan alıp demişti ki bana alacağın hediyelerin parasını buraya koyarsın. Gerçekten şok olmuştum güzel mi şaşırtıcı mı o an karar veremedim ama güzel akıl sanki her şey karşılıklı der gibi. Tabi bunu başlarda yaptı kötü bir kız değildi şaka olduğunu biliyordum, sadece dizinin hayranı olduğum için almıştı çünkü kafede kutlamıştı doğum günümü baya süslemiş herkesi çağırmış falan iyiydi. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2018 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2018 Eğer tespih taşıyorsa bu da düşünülebilir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.