Φ Leviathan Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Lan günlük kafayı yicem hala benim bilgisayar olmamş be Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 selam günlük, pazartesi sendromu üzerime bi yaratık gibi çöktü ve ben çalışıyorum, arkadaşım yanımda hayallerinden bahsedip beni gerim gerim geriyor, dün akşam muhtemelen şarabı fazla kaçırmış ve beni yiyor. Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sevgili Günlük.... 1Buçuk yıldan önce bir süredede bu şekilde hitapla başladım sana..... Gerçekten yaşlanıyoruz be günlük.... 1Buçuk yıl ne demek...?! Bu süre içinde 3 kere ölemedim günlük... Ölmeyi denedim ama ölemedim....Hiç bir şeyi beceremeyen ben..? Ölmeyi nasıl becerebilirim ki! Foruma bir gireyim dedim..bir umut..1buçuk yıldan sonra bir umut bulabilirim diye... ama yok... Ailemi kaybettim günlük! Herşeyimi kaybettim.....! Dünyadaki sevdiğim , aşık olduğum varlığı tamı tamına 1buçuk yıl önce kaybettim günlük! Bugün hayatımda çok şey değişmiş... Saçlarım bile döküldü günlük.... Yüzümdeki sürekli gülümseme kayboldu... Ve bu satırları yazarken bile gözümden yaş damlıyor be günlük.... En son görüştüğümüzde nişanlanacağını söylemişti... $imdi Evlenmi$tir....Ve tanridan tek dileğim mutlu olmasidir günlük.... mutlu olması bana yeter.... Günlük biliyor musun?! Sesini bile çok özledim..... Bi insan bi insanın sesini özler mi?!!! Ben çok özledim günlük..... 1 saniye sesini duymak için ömür boyu sağır olmayı isteyen tek insan benimdir sanırsam... 1 kere dokunsamda... parmağımda 1000 tane yara açılsa birden hiç düşünmeden kabul ederim Günlük.... imzam hala değişmemiş...ben değiştim ama sevdam değişmedi günlük... Hala Ferdamı çok seviyorum... ve sevdiğim insana ulaşamıyorum... Biliyormusun günlük??? 1buçuk yılda en az 30 kere istanbula gittim! Bahçelievlerde sabah 7 den gece 12 ye kadar resmen nöbet tuttum...taksim civarında görmek için bekliyerek kaç gün geçirdim.... Göremedim be günlük.... Sanada günlük demiştik ama..yıllık oldun.. e idare etcen artik..... neyse günlük...ben hasretli arayışıma, bekleyişime devam edeyim..... belki bulurum be günlük...allahtan umut kesilirmi ? inşallah bulurum günlük......Günlük...ben hala ferdamı çok seviyorum günlük... Affet beni.... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Yıllar önce yazmaya başladığımda, ki şu an bile hala kendimi yazıyor olarak görmem aslında, "Günlük" olarak niteleyebileceğim ve adına "Kameroman" dediğim bir "Şey" yazmaya başlamıştım... İçeriği, "O An"lardan oluşuyordu, ki benim özgün fikirlerim yine her zamanki gibi bana özgüdür ve nedense hiç sonunu getiremem... "Kameroman" yaşadığım "An"ları, o an yazmamdan oluşuyordu. Yani bir şeyi yaşarken, hemen elime kalem kağıt alıp, anı anına yazıyordum... Ne hissediyorsam o... Sonra amacım bu "An"ları birleştirip kitap yapmaktı... Bir çok "An" biriktirdim "Kameroman"da... Adının niye böyle olduğunu anlamışsınızdır zaten... Edebiyat hocamıza okutmuştum, çok beğenmişti... Ve mutlaka devam etmemi söylemişti... Etmiştim... Sonra birgün o "An"ları tekrar okumaya karar verdim... Ve farkettim ki hiç bir "An"ı unutmamışım aslında... Yazmama gerek yokmuş diye düşündüm... Hala yaşıyor gibi hatırlayabiliyormuşum... Zaten yeniden yazdığımda herkes öyle olduğunu da söylüyor, ne kadar gerçek bilmiyorum... Sonra "Kameroman" parşömenlerini tek tek yırtıp attım... Aradan uzun yıllar sonra yani bugün "Kameroman" hayali tekrar canlandı bende. Hemde tuhaf bir şekilde ve biraz daha farklı bir içerikte... Kurgusu şu an biraz belli... İçeriği için biraz daha birikim yapmam lazım... Biraz daha yoğunlaşmam lazım... Gerçeklerden oluşan bir hikaye olacak... Ve uzun ama güzel bir hikaye olacak... Şu an "ne"liğini söyleyemem, çünkü tam olarak emin değilim... Ama emin olun, gün gün ve an ve an hayata dair olacak... "Sevgili Günlük!" diye başlamayacağım tabii ki... Ama isterseniz bana güzel bir giriş tavsiye edebilirsiniz... İyi Geceler... Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Sevgili günlük bugun bayram ama içimde bir eksiklik bir kırgınlık var nedenini bulamadıgım.. gözüm hep birini arıyor sanki ama bakıyorum eksik yok... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 evet sevgili günlük bır bayram daha geldi geçti ve yeni bir yıl geçıyor..zaman burada çok hızlı akıyor yetişemıyorum yaşamaya..eksık kalan çok şey var Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 yavrummm günlük ben yazacak bişey bulamıyorummmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 sevgili gunluk bırazdan film izlicem;ha sana aleynanın da selamı var.aleyna kım mı o benım arkadaşım sadece ben görebılıyorum onuuu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 sevgili gunluk bırazdan film izlicem;ha sana aleynanın da selamı var.aleyna kım mı o benım arkadaşım sadece ben görebılıyorum onuuu vah yavrum vah görüşmeyeli sen kendine yeni arkadaşlarmı edindin selam söyle aleynaya kıs sevgili günlük benden de haberler iyi alışmaya çalışıyorum sadece nereyemi boşverrr Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 yavrummm günlük ben yazacak bişey bulamıyorummmm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 sevgili günlük ödev yapmam gerekirken ve yarın teslim tarihi olduğundan niye hala sana yazıyorum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 sevgili günlük ödev yapmam gerekirken ve yarın teslim tarihi olduğundan niye hala sana yazıyorum Çubuk dersinin başına bakim.Kızarım bak hııııı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Çubuk dersinin başına bakim.Kızarım bak hııııı sevgili günlük ve radya ablam ödevimi şu saat itibariyle bitirmiş olmaktan çok mutluyum yarın sabah 08,30da ders var sabahın körü bi de labratuar neyse günlük sinirlendim şimdi ii geceler sana..... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Sevgili Günlük.. Hayat Çok Garip.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 sevgili günlük bugün final öncesi 10 günlük tatile çıktık...ondan çok mutluyum :lol: Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Benim için olumlu sonuçlara varmak oldukça zordur.....,,,, Çünkü,,,iç organlarım zamanında çalışmıyor...,,,, Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 sewgili günlük, bugün kendime anlam veremiyorum.içimden tuhaf tuhaf şeyler geçiyo.. 2008 de geldi ve ben evde kaldım ama olsun sorun değil 25 e kadar vaktim var.. sevgili günlük yaz nezaman gelecek çok soğuk ondan sevgili günlük, ben bu forum yüzünden nerdeyse işten atılacaktım biliyomusun neyse bugünlük bukar geyik yeter.. kendine ii bak sevgili günlük Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Bir yıl daha bitti..... Zaman saçlarımıza kar yağdırıyor sanki... Geriye dönüşümün sabahı yine doğum günüm olacak...,,, Bir çok yazı yazacaktım fakat unuttum.... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 sevgili günlük bugün çok tuhafım. içimde bi hüzün var nedeni belli değil. kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 nin son günü..herkes telaşlı ve koşturuyor.Benim için zaman durmuş,akmıyor...nerde takıldın deme bana unutmak istiyorum.. daha fazla büyümek, daha fazla öğrenmek, acı çekmek İSTEMİYOOOOORRRUMMMM...... Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Eyyy Günlük........,,,senlen meşgul olmaktan muzdarip değilim hiç, neden böyle bir evhama kapılıyorsun yavrum...........,,,, Sadece yazdığım yazıyı okuyanlar... -----durumunuzun vehametini görmüyormusunuz ey kuzularım....,,, Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 bugun iş görüşmesi yaptım çok iyi geçti yarın işe çağırıyorlar haydi hayırlısı bakalım yarın ilk iş günüm Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 sevgili günlük, çok hastayım. nefes alamıyorum burnum tıkalı öksürüyorum. başım çok ağrıyo ve gözlerimden sana ateş çıkartcam şimdi işteyim bugün 3 te çıkıcam be yerler bembeyaz olduğundan hiçbiyere gidemicem. bende evde oturup biraz gitar çalarım zaten hastayım ne işim var dışarda neyse günlük bugünlük bukadar... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 sevgili günlük diye başlamayı uygun gördüm bende bende bugün şıtresli ve yorgunum ama yeşilsu' nun dediği gibi her yerde kar yok artık duaya mı çıksam ne ? içerim bende olmassa bu akşam bundan önce ki günlerdeki gibi Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 hıı sen duaya çık ama dua ederken içme çarpılırsın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.