Φ öylesi Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 Bilgisayara bak bak sırtım boynum vs. tutuluyor her yanım...Hazır platese de gidiyorken birden aklıma geldi ve bu sayfayı açtım. En azından birbirimize hatırlatır hem de sanal ortamda birlikte biraz spor yaparız ne dersiniz..Aklına gelen buradan birkaç hareket söyleyip pc başındakileride bir parça hareketlendirirse fena olmaz sanırım. Ne dersiniz? Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Hey milletttt...... Haydi şöyle arkana yaslan .Burundan derin nefes al , ağzından ver..10 kez tekrarla.... -başını bir sağ omuza bir sol omuza yatır.... -şimdi öne arkaya -sağdan sola yarım daire, soldan sağa yarım daire çiz -aynı hareketi arkadan ense de de yapalım.. -omuzları kaldır indir.. Bu kadar yeter ... Ben platese gidiyorum da oradan öğrendiklerimi size satayım dedim... . Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Oh oh ne güzel.. Ben çok uzun süre düzenli yaptıktan sonra bıraktım, gerçi evde yapıyorum ama salonda grupla yaptığım gibi düzenli değil.. Aslında buraya resim ve videolar ekleyip içimdeki ölmüş plates ruhumu canlandırsam hiç fena olmaz.. Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Bence de onu yapın.Hareketleri canlı görürler... Ben, bilgisayar başında kendimizi unuttuğumuzda, birilerinin uyarıp 3- 5 dk da olsa hareket yapmamızı sağlaması açısından şimdi spor zamanı dedim...sen de hareketleri koyarsan arada girende haydi harekete dese hiç fena olmaz. diye düşünüyorum. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2012 plates ne yavv öyle spor mu olur kargadan başka kuş futboldan başka spor bilmem halı saha maçı yapın 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2012 aynen ; hali saha maci yapin .. haftada 1 kere yapmak cok guzel ; aktivite arkadaslari ile gorusmenin zevki ; hali sahanin kaliteli zeminine basma hissi basar basmaz icinde dogan bi hoplama hissi : )) futbol manyaklarini tutkuyla selamlarim bilgisayar basindayken de ; genelde ara ara snav cekerim sahsen birikmis ev islerini de ara ara yapmak ta boyun tutulmalarini engeller gibi bi teoride kararliyim Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 plates ne yavv öyle spor mu olur kargadan başka kuş futboldan başka spor bilmem halı saha maçı yapın Yavv oğlum bilgisayarın karşısında futbol mu oynayacaksın... Biz ne diyozzzzz , sen ne diyonnnnnnnn )))) Kalk azıcık hareket ette ayakların açılsın..Çok oturdun . Ama pardon ne oturması fenerin maçı var şimdi ..sen hop oturup hop kalkmışındır. Yeneceğiz merak etme...))))) 1 Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 bilgisayar basindayken de ; genelde ara ara snav cekerim sahsen birikmis ev islerini de ara ara yapmak ta boyun tutulmalarini engeller gibi bi teoride kararliyim İşte bizde bunu diyoruz sevgili dennise, sadece şnav çekerken bilgisayara dalmış gitmiş arkadaşlarıda sesleniver...hadi harekete diye..ne olcak sanki Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 o burdan zor .. cok tembelsinizzz ! az once bi 50 daha cektim ketila su koydum ; bikac parca bulasik yikadim simdi de crysis e devam : P fb yenemedi ama olsun ; umutvar ew arkadasi olanlar ara ara ew arkadaslariyla guresirlerse bu da kesin cozum boyun tutulmalarini engelledigi gibi stresi de aliyo 1 Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Wing Tsun yapın birşeyiniz kalmaz..Hemde savunma sanatı öğrenmiş olursunuz..Şifadır şifa.. Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Tamam senin anladığın dilden olsun.... Kalkın bulaşıkları yıkamaya.... Hatta çoraplarını elde çitile, Eskiden olsa mendili de derdik ama... 50 mekik çekin olmadı 25, olmadı 5 . olmadı yat oradan kalkma.)) Şimdi kal evde kim karşına gelirse onu kündeye getirrrrrrrrr. Oldu mu şimdi dennis Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Kalk önüne gelene sarıl ..sevgi göster. kardeş ol iyi gelir insan olana... 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Tamam senin anladığın dilden olsun.... Kalkın bulaşıkları yıkamaya.... Hatta çoraplarını elde çitile, Eskiden olsa mendili de derdik ama... 50 mekik çekin olmadı 25, olmadı 5 . olmadı yat oradan kalkma.)) Şimdi kal evde kim karşına gelirse onu kündeye getirrrrrrrrr. Oldu mu şimdi dennis oldu oldu super oldu benim anladigim dilde bunlar cok faydali hatta biraz daha guresesim var da artik isleri gucleri var cocuklarin yattilar 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2012 Kalk önüne gelene sarıl ..sevgi göster. kardeş ol iyi gelir insan olana... o kadar da sevgi yumagi degilim yahu Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 hemen yüzmeye gidiyorum Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 hemen yüzmeye gidiyorum Sen niye gidiyosunki..Herkesin ayağına gitme şimarır sonra..Yüzme sana gelsin Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 eve havuz mı yaptırıyım yani Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Ali Ağaoğlunun projesi Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 O ÇOK KAZIKTIR ŞİMDİ EMEKLİ İKRAMİYESİNİ VERSEK Bİ ÖMÜRDE TAKSİT YAPSA ÇIK OLMAZ BEN BAHÇEYE Bİ ŞİŞME HAVUZ ALİİM EN İYİYSİ Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2012 365 gün zinde olmak için..Linki takip edin.. http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2757-temel-ve-basit-gunluk-yoga-hareketleri/ Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2012 http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2483-zaice-zayce-kilo-vermek-isteyen-buyrun-buda-benden/ buda benden Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2012 ebruyla pilates çok güzelde arkada ki hanzo Alıntı
Φ Murat Çakal Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2012 iyi bir yürüyüş lazım bütün vucut çalışması lazım Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2012 ibb parklarında ki aletlerden varmı orada Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2014 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2014 Yaz yaklaşırken en gerekli hareket, kadınlar için hareketlerin şahı diyebiliriz. SQUAT.Squat nedir? Ne değildir? Resimlerde görebilirsiniz.günde ortalama 100 civarı squat size muhteşem bir popo sağlayacaktır.Ben günlük squata başlıyorum, yaz gelmeden hadi siz de ! Çalıştırdığınız kaslar da burada daha net görülüyor 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.