Φ öylesi Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 Selam, Neden derseniz öylesine işte.... Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 Hoş geldiniz öylesi.. Alıntı
Misafir hArDaL Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 öylesi hoşgeldiniz Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Teşekkür ederim.) Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 öylesi böylesi gelmiş. hoş gelmiş... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Sağolun efendim. Öylesinede bana hep bunu hatırlatır!!! Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Rumuzum Öylesine idi .Fakat sistem kabul etmedi. Öylesi oldu. Parça için çok teşekkürler. Bana da çok şey hatırlatıyor. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Rumuzum Öylesine idi .Fakat sistem kabul etmedi. Öylesi oldu. Parça için çok teşekkürler. Bana da çok şey hatırlatıyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.