Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Hayatınız da keşke dediğiniz şeyleri paylaşacağımı topic Keşke ellerim küçücük olsaydı d, babam yine avuç içlerine alsaydı Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 keske o gun okula gitseydim ve hayatima asla girmeseydi keske babami sevsevdim keske kardeslerimle abla kardees illiskim olsaydi keske guclu olsaydim ve erkekleri dovebilseydim keske okul bu kadar uzun olmasaydi keske olumden korksaydim keske biriyle cikmadan onunla arkadas olabilsaydim keske ask acisi cekebilseydimm ya ne kadar keske varmi daha cokkkk Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 keşke ileti sayım 10.000 olsa...... Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Keşke bu gecenin sessizliği, huzuru hiç bitmese ... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Keşke seninle hiç tanışmasaydım Keşke bana bu kadar acı yaşatmasaydın Keşke seni hayatımdan çıkarabilseydim... Keşke, keşke.. bir sürü Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 keşke, insanlara güvenımı kaybetmeme neden olan o insanları tanımasaydım Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 keske o gun okula gitseydim ve hayatima asla girmeseydi keske babami sevsevdim keske kardeslerimle abla kardees illiskim olsaydi keske guclu olsaydim ve erkekleri dovebilseydim keske okul bu kadar uzun olmasaydi keske olumden korksaydim keske biriyle cikmadan onunla arkadas olabilsaydim keske ask acisi cekebilseydimm ya ne kadar keske varmi daha cokkkk öyle deme be hayalet..keşkelerinde senden ibaret.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 keşke ileti sayım 10.000 olsa...... Hah işte delikızımın cevabıda böle olur işte ..Allah iyiliğini versin emi.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Keşke bu gecenin sessizliği, huzuru hiç bitmese ... 23 mayısın gecesi mi.? ..mezarlıkları dene..en huzurlu olduğum yerler mazarlıklardır.. kişisel olarak ve sonucunda zaferler kazanacağımızı düşündüğümüz o tüm savaşlar sonucunda gelinecek o son nokta ve verilen o tüm savaşlar sonucu elde edilecek en büyük zaferimiz..ÇIPLAK BİR MEZAR TAŞI.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Hah işte delikızımın cevabıda böle olur işte ..Allah iyiliğini versin emi.. mucuks... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 keşkem bu kadar fazla yemesem sonra eritmesi zor oluyo... Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Her defasında onlara guvenıyorum KeŞke Hiç bir zaman Sırtımı dönecek kadar biLe yakınLaşmasam Hiç birine :S Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Ke$ke Daha Once Tanisaydim.... Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Ke$ke Daha Once Tanisaydim.... Keşke topiğine senin için iyi ki diyorum, iyi ki tanımışım seni ... Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Canimsin... ke$ke daha once tanisaydim Dedim.. Ama Iyikide Tanimi$im:) Bitanemsin.. Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Canimsin... ke$ke daha once tanisaydim Dedim.. Ama Iyikide Tanimi$im:) Bitanemsin.. Mujka canımıniçi Alıntı
Φ Nazz Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 KEŞKE HUZURU BIRAKTIĞIM YERE GERİ DÖNÜP ALABİLSEM Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 öyle deme be hayalet..keşkelerinde senden ibaret.. ya ne biliyim soruyu gorunce geldiiii istee Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ya ne biliyim soruyu gorunce geldiiii istee keşke meşke hikaye..su akar yolunu bulur, herkez layını bulur..hayatta iyi yada kötü birçok şeyle barışık olmak lazım.. hayal-et sevimli casper'la bir akrabalığın var mı.? Alıntı
Φ myootisi Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Hayatınız da keşke dediğiniz şeyleri paylaşacağımı topic Keşke ellerim küçücük olsaydı d, babam yine avuç içlerine alsaydı keşke diyecek kadar uzun bir ömürümüz yokki.keşke demek deneme demektir. bir kere dünyaya geliyorsak bunun denemesi olmaz. hiç kimse zamanı geriye alamaz.keşke biraz bu demektir. Alıntı
Φ myootisi Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 keşke, insanlara güvenımı kaybetmeme neden olan o insanları tanımasaydım o insanları tanımasaydın güvenbilceğin insanları ayrıt edemezdin. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Geriye dönüp baktığımda öyle çok keşke varki... Ama yine de hayatın bu ''keşke'' ler ile yaşanılası oldugunu düşünüyorum... Hayat sevinçlerinin yanısıra sıkıntılarla yaşanılası... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 o kadar çok keşkelerim var ki....her şeyi düzeltebilmek için, sırf bunun içinn keşke dünyaya yeniden gelebilsem... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 keşke ablamdan önce doğsaydım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.