Φ Diesel Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sen çok zeki ve espirilisin ya kendin söylüyon kendin gülüyon... zeki olduğumu görecek kadar zekiymişsin afferin sana bırak jojuk eğlensin bee caney... eğleniyom dert etmeyin hemde çok Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 zeki olduğumu görecek kadar zekiymişsin afferin sana eğleniyom dert etmeyin hemde çok eğlendiğini sanmada Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Allaaam şu güzelliğe bak.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 hangi güzelllik hani nerde.... güzellik bakan gözdeymiş ........... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Ne o vurkaç takılıyos?.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Ne o vurkaç takılıyos?.. yok be ne vurup kaçacam....... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 eğlendiğini sanmada enteresan dediğimi tekrar etmeye başladın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 enteresan dediğimi tekrar etmeye başladın idrak etme yetneğin zayıf olduğu için tekrarlıyorum........ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı of ne yaptın erbayım....... efkarlandım beee...du hemen dinleyem.........senin içinde dinleyecem..... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 idrak etme yetneğin zayıf olduğu için tekrarlıyorum........ hmmm zora gelince hakaret tipik yetersizlik göstergesi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 deh deyin kızlar benim atıma deeeeeeeehhhhh Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 madem nassın caney...geçiyordum sana bi selam vermeden çıkmıyım dedim..mucks..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 madem nassın caney...geçiyordum sana bi selam vermeden çıkmıyım dedim..mucks..... ey yaptın bacım yaa....senide özledik valla sen nerelerdesin kendini çok özletme gel gayri.... bende kocaman tarfından mucukssladım seni........ Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 bana niye cevap vermiyon? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ey yaptın bacım yaa....senide özledik valla sen nerelerdesin kendini çok özletme gel gayri.... bende kocaman tarfından mucukssladım seni........ ya ben sizi çok özledim bende muckslasam olar mı? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 bana niye cevap vermiyon? seni belediyeye havale etti... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 belediye senmisin? evet benim söyle bakalım şimdi sorunun ney mazotmu kaçıroyon yoksa... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 he ya! zaten petrole zam gelio ikide bir, sermayeyi kediye yukledik! sizin belediye bu işten iyi anlıyomuş , evden kaçan mazotları bulmaktan Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 elimde bir çakmak var ................diesel yakam mı................gel yamacıma bak süz saçını yakmayacam............... sayman...mucuksssssss Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 dikkat et o çaktığın çakmak son çakmak olmasın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 olmaz sen dert etme....... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 yukarı çıkarim dedim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.