Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar nıye kızdıgını anladım ama yorum yapmayacam bu sefer istediğin yorumu yap canımcım bişey demiycem.....
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 19 yıl ne zaman geldin ben neden görmedim,neden haber vermedin hiç görüşemiyos zaten
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ne zaman geldin ben neden görmedim,neden haber vermedin hiç görüşemiyos zaten unutmuşum... hahahahahh valla ya görüşemiyoruz kaç zamandır.....
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl hoşgeldin made in turkey gir gönlümüzden içeri bütün kapılar sana ardına kadar açık....
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hoşgeldin made in turkey gir gönlümüzden içeri bütün kapılar sana ardına kadar açık.... hoş gördüm erbayım.......... ben içine hapsolmuş çekirdeğinim............ hayat hep gönlünce olsun canımcım kardeşim.... ah be kızlar hiç bir şey eskisi gibi olmuyor insan sıcaklık bulduğu yeri evi yeri yurdu diye benimsiyor.......ben burayı hep evim bildim...ama maaalesef zamanla çok şey oldu uzaklaştıran sonuncusuda canım böcüğüm azizimin gitmesi oldu ....ama bakın yinede kopamıyorum......arada bile olsa uğruyorum......özlem gideriyorum.... hepinizi çok sewiyorum...
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hoooobaaaaaaaa neeeeee teyteyyy hoooobaaaaaaaaa.......geç halayın başına beeeeee....allahhhh yandan yandan teyteyyyyy yaf allah nazardan saklasın ben ne mutluyum bole......
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl ya ben pek bilmem de halayı kenardan bi tutsam mı? elinizden izin verirmisiniz? hoppa da hoppaaa falan filan işte bilmem dedim ya. ondan. bak oynayamıyorum. bitarif edin önce sağ ayakmıydı neydiii yaaaaa öffffffff olmuuuyooooooooo....
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ya ben pek bilmem de halayı kenardan bi tutsam mı? elinizden izin verirmisiniz? hoppa da hoppaaa falan filan işte bilmem dedim ya. ondan. bak oynayamıyorum. bitarif edin önce sağ ayakmıydı neydiii yaaaaa öffffffff olmuuuyooooooooo.... aman be madem bilmiyin ne girdinde halayın düzenini bozuyon.......... yaf aptal.aşık kafana göre takıl hangi ayakla başlarsan başlsa önemi yok...........ama sen solla başla....teyteyyyybingöl dört dağ içinde deliloy deliloy destaneyy........hobaaaaaa
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl yaşamak güzel herşeye rağmen içimde hep bir ümit var buda beni hayata bağlıyor...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.