Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 nıye kızdıgını anladım ama yorum yapmayacam bu sefer istediğin yorumu yap canımcım bişey demiycem..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 ay şeker şey utanmış bide Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 ben geldim........baktım ve gediyom...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 ben geldim...... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 bi alam üste çıkaram dedim.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 teşekkürler canımcım.......... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 ne zaman geldin ben neden görmedim,neden haber vermedin hiç görüşemiyos zaten Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 ne zaman geldin ben neden görmedim,neden haber vermedin hiç görüşemiyos zaten unutmuşum... hahahahahh valla ya görüşemiyoruz kaç zamandır..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 huuuhuuuuuu ben geldim.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 napalım alla alla ... gürültü yapma Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 gelip gidip durmayın ya ala ala Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 gelip gidip durmayın ya ala ala evet bencede hep kalın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 hoşgeldin made in turkey gir gönlümüzden içeri bütün kapılar sana ardına kadar açık.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 hoşgeldin made in turkey gir gönlümüzden içeri bütün kapılar sana ardına kadar açık.... hoş gördüm erbayım.......... ben içine hapsolmuş çekirdeğinim............ hayat hep gönlünce olsun canımcım kardeşim.... ah be kızlar hiç bir şey eskisi gibi olmuyor insan sıcaklık bulduğu yeri evi yeri yurdu diye benimsiyor.......ben burayı hep evim bildim...ama maaalesef zamanla çok şey oldu uzaklaştıran sonuncusuda canım böcüğüm azizimin gitmesi oldu ....ama bakın yinede kopamıyorum......arada bile olsa uğruyorum......özlem gideriyorum.... hepinizi çok sewiyorum... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 yaşamak ne güzel bişey bee... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 hoooobaaaaaaaa neeeeee teyteyyy hoooobaaaaaaaaa.......geç halayın başına beeeeee....allahhhh yandan yandan teyteyyyyy yaf allah nazardan saklasın ben ne mutluyum bole...... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 amannn allah bozmasınn.Amiiin Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 ya ben pek bilmem de halayı kenardan bi tutsam mı? elinizden izin verirmisiniz? hoppa da hoppaaa falan filan işte bilmem dedim ya. ondan. bak oynayamıyorum. bitarif edin önce sağ ayakmıydı neydiii yaaaaa öffffffff olmuuuyooooooooo.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 ya ben pek bilmem de halayı kenardan bi tutsam mı? elinizden izin verirmisiniz? hoppa da hoppaaa falan filan işte bilmem dedim ya. ondan. bak oynayamıyorum. bitarif edin önce sağ ayakmıydı neydiii yaaaaa öffffffff olmuuuyooooooooo.... aman be madem bilmiyin ne girdinde halayın düzenini bozuyon.......... yaf aptal.aşık kafana göre takıl hangi ayakla başlarsan başlsa önemi yok...........ama sen solla başla....teyteyyyybingöl dört dağ içinde deliloy deliloy destaneyy........hobaaaaaa Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 yaşamak güzel herşeye rağmen içimde hep bir ümit var buda beni hayata bağlıyor... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 meydun Allah bozmasın hep böle şen ol emi?! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.