Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 buzlu rakı süper bişi bu ya koptum şunun adresini versene bana! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 ya rakı kptum valla.....:D Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 off yaaaa ağrı kesicisi olan var mı....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 yaşamak direnmektir............... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 ..... bir seher vaktinde indim bağlara öter şeyda bülbül gül yarelenir bakmazmısın şu sinemde yaraya derdimi söylesem dil yarelenir ......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 aman kadere inat sormadan koy boş kalmasın meze istemem aman aman bırak,keder masada kalsın ....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 yaf bu bahar ne gözel bişe ........ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 selam ben geldim..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 ben yokken atmışsınız gene aşağıya..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 selam diyip yemeğe gedecem............ Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 selam diyip yemeğe gedecem............ türk mali, ama da uzun yemege giydiyormusun be...utanmasam sisko diyecegim...ama bir terbiyeli ev cocugunu yakismaz böyle kelimeler... ben bulasiklari bile bitirdim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 türk mali, ama da uzun yemege giydiyormusun be...utanmasam sisko diyecegim...ama bir terbiyeli ev cocugunu yakismaz böyle kelimeler... ben bulasiklari bile bitirdim... allahtan utanmışsında şişko dememişsin......... terbiyeli ev jojuğu .........zuhahhahahhahh Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 allahtan utanmışsında şişko dememişsin......... terbiyeli ev jojuğu .........zuhahhahahhahh tombisim diyebilirim ama...annem söylebilirsin dedi...yane.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 tombisim diyebilirim ama...annem söylebilirsin dedi...yane.. anan mı dedi.......bak sen...madem anacığın dedi diyebilirsin.....tombişim heheheehheehhhh Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 made nerelerdesin yaf? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 made nerelerdesin yaf? sorma yaaaa............işler beni bitirdi.... Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 anan mı dedi.......bak sen...madem anacığın dedi diyebilirsin.....tombişim heheheehheehhhh dua et anneannemi sormadim... masallah sen bendende akillisin.. bundan sonra cikolatalarin benden cünkü böyle kalmani isterim tombisim ...fistik sey... li istermisin bilmiyorum... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 merhaba........... ne haberler var.......yazsana.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 burdayım yazıyorum işte......ama artık ilk günlerdeki cazibesi kalmadı yaa......zamanla farklı uğraş buluyorsun......ama burası ilk göz ağrım kopamam burdan........tekrardan hoş buldum.....hoş gördüm...... sewgiler...... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 kıymetimi bil gene diplerden aldım getirdim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 kıymetimi bil gene diplerden aldım getirdim... çok naziksiniz beyfendi........beni utandırdınız..... Alıntı
Φ serhanisa Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Ama olmaz ki ya.... bende yeni geldim. Kimse daha bana hoş geldin demedi. Tamam ikizler burcu ve sabırsız olabilirim ama...Bana ne Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Ama olmaz ki ya.... bende yeni geldim. Kimse daha bana hoş geldin demedi. Tamam ikizler burcu ve sabırsız olabilirim ama...Bana ne canım benim kimse yazmadımı.... hoş geldin..sefalar getirdin .........canumcum bi sıkıntın olursa beni bul.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.