Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2014 Yani Hiç Oldu mu bu.....BİRİ DE ÇIKIP NERDE BU MADE DİYE MERAK ETMEMİŞ....BİR YILDIR YOKUM YAAAAA...(Kötü Bİ ESPİRİ OLDU) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2014 way anam way...... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2014 Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2014 way anam way...... Ah kim gelmiş... Çay olsa da içsek... YSG! Alıntı
Φ Melina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2014 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2014 selam arkadaşlar bu saatte kimse mi yok burda :S Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2014 ya harbiden insanoğlu çok nankör....ben gelemedim diye kimse gelip buraları temizlememiş....her yer toz kir içinde.....cıx cıx cok aip jojuummm..... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2014 Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2014 ya harbiden insanoğlu çok nankör....ben gelemedim diye kimse gelip buraları temizlememiş....her yer toz kir içinde.....cıx cıx cok aip jojuummm..... Gelir gelmez gene ağlamaya başladın ha.... YSG! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2015 gidip gidip gelmekte güzel.....gelipte yabancılık çekmemekte güzel.... 1 Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2016 çok uzun zamandır gelememiştim...ama sabah birisi hatırlatınca uğrayasım geldi...özlemişim harbi 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2016 Admin Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2016 çok uzun zamandır gelememiştim...ama sabah birisi hatırlatınca uğrayasım geldi...özlemişim harbi Yapma ya. Bizde bu nerede diye çok kötü günler geçirdik... İyi ki geldin yani... Alıntı
Φ herteldenşef Gönderi tarihi: 18 Mart , 2017 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2017 Bir klişe olarak 'ben de yeniyim!' Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 Yazar Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 sen nerdesin nasılsın öldün mü kaldın mı diyen de yok ....hayır nasıl Adminsin arkadaş yawrularını merak etmez mi insan... 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 sen nerdesin nasılsın öldün mü kaldın mı diyen de yok ....hayır nasıl Adminsin arkadaş yawrularını merak etmez mi insan... Yapma ya. Bizde bu nerede diye çok kötü günler geçirdik... İyi ki geldin yani... Yani diyorum Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2017 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2017 Hayırsız üyelerin en hayırsızı geldiiiiii şoooraya bir selam bırakıyorum... Alıntı
Φ justin bieber Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2017 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2017 Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum .Kendimi ruhen ve fikren geliştirmeye çalışıyorum daha önce çok çekingen ve utangaç bir karakterim vardı bunları aştım şimdi ise gözüm herkesin aradığı genel kültürü ve konuşması yüksek biri durumuna gelmek .Buraya sizlerle beraber sohbet etmek ve bilgi paylaşımında bulunmak için kayıt oldum .Sizlerle tanışmayı dört gözle bekliyorum.(bu arada gerçekten dört gözlüyüm ) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2017 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2017 bir daha gelirsen selamımı al Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.