Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl hastamı oldun gecmıs olsun bende sana absınthe getırdım.ıyımı yaptım bılmıyom bunu ıcen dırek mezara gırıyo %70 alkol oranı bıde sekerle karıstırıyosun oluyo %100 zaten kampanya var yesıl perıde. 2 tane alana bı tane tabut bedava fazla ıcersen halüslasyon goruyosun aynı benım avatardakı gıbı
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl Akşamın kızıllığına serpiştirilmiş yangın yerleri Küçük küçük Her aşık ufka baktığında çizer bu resimleri Hangi duygu Hangi doğa kanunu Açıklayabilir bu kanatsız uçuşları Kim ipe dizdirir bu kelimeleri Nefes nefese çıktığım yokuşları acıya doğru Sevdiren nedir Aşktır Aşk başka bir şeydir
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl Yazar hastamı oldun gecmıs olsun bende sana absınthe getırdım.ıyımı yaptım bılmıyom bunu ıcen dırek mezara gırıyo %70 alkol oranı bıde sekerle karıstırıyosun oluyo %100 zaten kampanya var yesıl perıde. 2 tane alana bı tane tabut bedava fazla ıcersen halüslasyon goruyosun aynı benım avatardakı gıbı mersi canem sewe sewe alam........ bu arada avatarda süpermiş Akşamın kızıllığına serpiştirilmiş yangın yerleri Küçük küçük Her aşık ufka baktığında çizer bu resimleri Hangi duygu Hangi doğa kanunu Açıklayabilir bu kanatsız uçuşları Kim ipe dizdirir bu kelimeleri Nefes nefese çıktığım yokuşları acıya doğru Sevdiren nedir Aşktır Aşk başka bir şeydir harbi aşk başka bir şeymiş applllaaaaa........
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 18 yıl Yazar naber balıkdüşmanı... anladın sen... yaaaaa............. anladım tabi......... uzatsan tam süper olacak..............................
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl tam tersi oldu çekirgem ama ne biliyim sokağa çıkıp torpil patlatamadım,mendil içinde bayram harlığı alamadım,akşama kadar sokakta top oynayamadım... bayramı çocuklar yaşıyo bee büyüdükçe dahada monotonlaşıyo bayramlar...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl dua et ki türkiyedesin biz ne yapalim yil basina denk gelmesedi bayram okullar is yerleri acik oluyor izin bile alamiyorsun neyse ustam sende haklisin
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl tam tersi oldu çekirgem ama ne biliyim sokağa çıkıp torpil patlatamadım,mendil içinde bayram harlığı alamadım,akşama kadar sokakta top oynayamadım... bayramı çocuklar yaşıyo bee büyüdükçe dahada monotonlaşıyo bayramlar... AAhh ah Nerde o eski bayramlar Eski Yılbaşları......AAh AAHH hatırlıyorum bir ara tam 827 milyon 550 bin TL Bayram harçlığı toplamıştım o zaman lar daha 9 Yaşındaydım ne günlerdi be bütün gün Beyoğlunda Kapı kapı dolaşmıştık Arkadaşla beraber....
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Yazar bi kaç basamak düşmüştüde çıkarıyım dedim... kömür gözlüm yerim seni....................
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 18 yıl hangi bağın bağbanısan gülüsen, aldın aklım deli ettin beni seeeen amman ,öldüm bittim eridim kül oldum amman o senin aşkın elinden bayıldım amman sesin aldım yüzünüde gördüm ayıldım amman......
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Yazar işşş-işşş-işşşşşş ne olacaksa..................................
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl buradaaaaaaaan bir atlıııı geçtiiiii yaramaaaaa bastı geçtiiiii vaaaay vaaayy offff offff
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Yazar abloşun seni çok özledi bende abloşumu çooooooooookkkk ösledim ..................
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.