Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 12 yıl İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış...Ve İlkbahar - Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring (2003) Film Kore dağları arasında yer alan bir gölde yüzen Budist manastırda geçiyor.Film de yaşlı Budist keşiş ve küçük çırağının hikayesi mevsimlere bölünmüş.Dünya'da yaşanan devinimin aynısı, bu küçük göldeki tapınağın içine sığdırılıp, sözcükleri olabildiğince az kullanarak görsel bir dille anlatılmış diyebilirim..Ben çok beğendim.Mutlaka izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.. Yönetmen: Ki-duk Kim Oyuncular: Ki-duk Kim, Ji-a Park,Young-min Kim, Jae-kyeong Seo
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 12 yıl Kim Ki-Duk en sevdiğim yönetmenlerden birisi... Hiçbir filminin kaçırılmaması gerrektiğini düşünüyorum, özellikle de Boş Ev (Bin Jip) öyle güzeldi ki? Benim de hala izlemediğim filmleri var İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış...Ve İlkbahar da bunlardan birisi ama özenle takip ediyorum kendisini... Şimdi sen de önerdin en kısa zamanda izleyeceğim... Süper, teşekkürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.