Φ filmyuvasi Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 var bizde ağız yarasına iyi geliyor adres ver yollayım :9 2 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 var bizde ağız yarasına iyi geliyor adres ver yollayım :9 sen yiyormusun sık sık! 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 bu meyve ustu basi berbat ediyor ya agzi bile palyaco gibi boyuyor .. kucukken bahcede vardi ekili ben de hep oraya giderdi- ... dur yaaa bu meyve ustu basi kanatiyor iyyy ... toplanmisi daha guzel benim kotu anilarim var bu meyveyle azicik bana da yolla 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 karamuk değil mi? hani bazen karamama dedikleri.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 bu meyve ustu basi berbat ediyor ya agzi bile palyaco gibi boyuyor .. kucukken bahcede vardi ekili ben de hep oraya giderdi- ... dur yaaa bu meyve ustu basi kanatiyor iyyy ... toplanmisi daha guzel benim kotu anilarim var bu meyveyle azicik bana da yolla evet elelrin dirseklerine kadar dikenlerden çizilip kanayabilir tşörtünde takılıp yırtılması ihtimaldir... ben çok severim 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 karamuk değil mi? hani bazen karamama dedikleri.. yöresel olarak adları değişiyor İnterlock ... böğürtlen işte bildiğimiz.. ama benim köyümde buna "KAPİNA" deriz pomakça hatta arnavutçada olabilir kelime kökenii .. öyle işte senin köyünde varmı İnterlock??? 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 ben köy felân bilmiyorum yaw.. işte duyduklarım.. o da bi kaç bişey.. dedelere b.çekmecede torpah vermişler.. o da da ben küçümenciktim satıldı.. babaannem zati yunannı.. dedemi tanımış.. müselman olmuş.. 5 vakit namazında bi kadıncıktı.. ufacık bişidi.. rahmet olsun.. dedem miralay.. istiklâl harbinde.. madalyalar bana kaldı.. saf atatürkçü bi zattı.. sertti ama.. korkardım.. anne tarafı istanbullu.. net istanbullu.. paşa sülâlesi.. ben üsküdar zeynep-kâmil.. köyüm ora yani.. ordada hormonlu böğürtlen var n'apim.. nasıl ama kısa özgeçmiş.. simin-simin.. ha bi de kayınvalide tarafı.. onlar selânik'li.. ve patriot.. onlar torpağı çatalcada almışlar.. eşim de orada büyümüş.. ha işte o köyü biliyom.. ova yenice.. hemen hepsi pazarcıdır.. dede de öyleydi.. eker-biçer pazarlarda satardı.. bu gün bile ummadık anda bi akraba.. komşu çıkıveriyor karşıma pazarda.. belki de senin "adamın pazarcı" oralardandır.. kim bilir? 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 bi de aklıma geldi.. anne tarafının erenköyde bahçeli falan bi evleri vardı.. arada giderdik.. bahçesinde hünnap ağaçları vardı.. yerdik işte.. değişik bi tadı olan meyve.. şimdilerde pek bulunmuyor.. mısır çarşısı arka çıkışında büyük bi manav var.. bazen orada rastlıyordum.. bazen de alıyordum.. bu gün internette gezindim.. bi çok çeşidini vermişler ama.. bizim bahçedeki hünnaplar resimdekiler gibiydi.. hani olsa da yesek.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 bi de aklıma geldi.. evett bunun kurusuda çok hoştur oyy oyyy 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 ben köy felân bilmiyorum yaw.. bilmemkine İnterlock bigün bi pazarda tokuşu vericez ama tanımamki yavv resimdeki senmisin 1 Alıntı
Φ whiteman777 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 karadut sevılmez mı yawwwwwwwwwwww Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 kimse sevilmez demedi dayımmmmmmm nolı me tangere 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 evet elelrin dirseklerine kadar dikenlerden çizilip kanayabilir tşörtünde takılıp yırtılması ihtimaldir... ben çok severim utulu tisortumun heryerden iplik iplik cekmesi ve her giydigim kiyafetin fasonunun bozulmasi sebebiyle az malina cok firca yedim .. malina yedikce firca yedim malinalar azaldikca en sig yerlere girdim en sig yerlere girdikce kac revan icinde ciktim bi keresinde cikamamasitim saka degil ; girdigim yerden cikamadim .. en sonunda bahcivan makasi ile patika actilar da ; dayagimi da yemis oldum 2 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 karamuk değil mi? hani bazen karamama dedikleri.. yöresel olarak adları değişiyor İnterlock ... böğürtlen işte bildiğimiz.. ama benim köyümde buna "KAPİNA" deriz karadut sevılmez mı yawwwwwwwwwwww bu arada biz de malina deriz 2 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Bundan olsada yesekkk sopasıda sağlam olur gereklilere kullansak vurdukça kırılmaz esnektir kızılcık sopası 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 çok buruk bişi oluyo yaw.. bi müddet dil-ağız pas gibi.. ama reçeli çook güzel.. marmeladı da.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 çoookkk güzeldir ben anneme şekersiz reçelini az şekerli yani yaptırıyorum ekşi ekşi oh misss şimdi gidince topluycam ormandan Dünya üzerine ekşi ve baharatlar için getirilmişim... tatlıyla işim yook ekşi buruk ne varsa mmmmm ) 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Ben kızanken (çocukken) bunlardı bayram şekerleri ) olsada yesek... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 dukan dondurması... ana malzeme yoğurttt yoğurtt yoğurtttt ) 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 70 li yıllar.. Baylan Pastanesi.. Cup Griye.. Limonata.. ve.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 70 li yıllar.. Baylan Pastanesi.. Cup Griye.. Limonata.. ve.. mmmmm harika görünüyor yahuuu Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 DUKANDA tüm ızgaralar serbestttttttttttt )))) 1 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 vah vah hayvanları ne hale getirmişler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.