Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 BigJam diğer sorulara da bak arada... burada takılıp kalma, anlamadığın bişey varsa da sorr ben sana anlatayımmm... Taurus'a da sorabilirsin. O benim kadar zeki olmasa da yaparrr, sana yardımcı olur :) Kızdın mı Tauruscuğummmmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ay gloria hani bir laf varya "dumura uğradım" ben aynen öyle oldum, birde san ki 2x2=4 'ü anlatır gibi anlatmış, zaten biz biliyorduk, ama sen zahmet etmişsin diye bilmezden geldiydik şaka şaka gerçekten tebrikler, ama ben seni ilk gördüğüm yerde bunun açıklamasını daha detaylı isterim ona göre, bidanecik gloria Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 BigJam diğer sorulara da bak arada... burada takılıp kalma, anlamadığın bişey varsa da sorr ben sana anlatayımmm... Taurus'a da sorabilirsin. O benim kadar zeki olmasa da yaparrr, sana yardımcı olur :) Kızdın mı Tauruscuğummmmm Hıh..!! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Hıh..!! Şirinnnnnnn şey senii Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Buyrun benim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Buyrun benim.. hiççççç öylesine şirin dediydim işteee... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.