Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 12 yıl "Bir insanın ................. oluşu, onu sevmem ve saygı duymam için yeterli bir sebeptir." "Bir insanın "insan gibi" oluşu, onu sevmem ve saygı duymam için yeterli bir sebeptir."
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 12 yıl "Bir insanın Alem-ı Sır oluşu, onu sevmem ve saygı duymam için yeterli bir sebeptir."
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 12 yıl "Bir insanın Alem-ı Sır oluşu, onu sevmem ve saygı duymam için yeterli bir sebeptir." ...bir desen! Sırrı, sır ile kaplar isen… Olur, o’da sana bir desen! Alem-i Sır Âlem-i Gönül de, dostlar âlemine desen olan bir dost buldu ve dostuna ithafen der ki: OLSUN VE DOLSUN! Canlar bedende olsun Benden dostlara olsun Dostlar gönülde olsun Gönüller sevgiyle dolsun Alem-i Sır * * * DESEN: 1 . tahta, çini, kumaş, kâğıt vb. yüzeylerin üzerine yapılan çizim. 2 . tahta, çini, kumaş, kâğıt vb. yüzeylerin üzerinde varlıkları, nesneleri belirli çizgilerle gösterme, tasvir. 3 . görsel bir etki yaratmak amacıyla yapılmış çizgi resimlerin hepsi.
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2013 11 yıl "Bir insanın..içerikli/contents oluşu.., onu sevmem ve saygı duymam için yeterli bir sebeptir." ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.