Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 .. yorumsuz bi çay sunumu: 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 .. yorumsuz bi çay sunumu: çay'ın hepiciğini getirmiş, gönlü bol ustam.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 ingilizce'de çay ne de güzel harflendirilmiş; "Tea" Lâm eklememizde hiç bi sakınca yoktur.. dumanı doğru tüter nasılsa.. ne oldu şimdi.. düşürülmüş Lâm yerine konulduğunda? Tea lâ belki uzakdoğu'da çaya verilen kutsallık bu bilgiden kaynaklanmaktadır.. kim bilebilir? 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 Teşekkürler simin-simin çok güzel ve lezzetliler... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 gene de sakınımlı olmak gerekir diyorum.. Sn. Admin'im.. anlatayım dilim döndükçe de.. duyurulmamış olmasın.. balkan efsanelerinde çok çok yıllar önce çılgınca sunumlar yapabilen clairvoyant-spiritual bir kahin kadının yaşadığından bahs edilir.. hem geçmişten haberler alır.. hem geçmişten haberler verirdi.. bazılarına göre insanların aklından geçenleri okur; dolunay gecelerinde rüyalarına girerek zihinlerini karıştırırmış.. ve bi söylentiye göre de; büründüğü pelerin sebebiyle aslında görünmezmiş ama.. pırıl-pırıl bi ışık yaydığını görenler varmış.. işte bu yarı-kaçık kâhin kadının mübarek de bi ismi varmış: simin.. ay gibi nurlu.. ay gibi beyaz.. ay gibi serin ışınımlar yayan ve insanları hayaller dünyasına çeken anlamına.. demek ki gündüzleri de geliyormuş; bazen.. .. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 Teşekkürler simin-simin çok güzel ve lezzetliler... Afiyet bal olsun Adminimmmm... ben gene yaparımm... 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 gene de sakınımlı olmak gerekir diyorum.. Sn. Admin'im.. anlatayım dilim döndükçe de.. duyurulmamış olmasın.. balkan efsanelerinde çok çok yıllar önce çılgınca sunumlar yapabilen clairvoyant-spiritual bir kahin kadının yaşadığından bahs edilir.. hem geçmişten haberler alır.. hem geçmişten haberler verirdi.. bazılarına göre insanların aklından geçenleri okur; dolunay gecelerinde rüyalarına girerek zihinlerini karıştırırmış.. ve bi söylentiye göre de; büründüğü pelerin sebebiyle aslında görünmezmiş ama.. pırıl-pırıl bi ışık yaydığını görenler varmış.. işte bu yarı-kaçık kâhin kadının mübarek de bi ismi varmış: simin.. ay gibi nurlu.. ay gibi beyaz.. ay gibi serin ışınımlar yayan ve insanları hayaller dünyasına çeken anlamına.. demek ki gündüzleri de geliyormuş; bazen.. .. ama amaaaa çok çok hoşuma gitti bu efsanee... çok teşekkürler İnterlock 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 ama amaaaa çok çok hoşuma gitti bu efsanee... çok teşekkürler İnterlock simin-simin.. efsane da olsa.. barkotun bu güzel kızım.. ve simin ile her bişey.. bi sunum ile başlar.. walla dikkatli olsunlar.. beni hiç ırgalamaz.. gönlerini göster onlara.. tamam.. şimdi konumuz; 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 waw.. burası senin köydeki evin bahçasımı? harika imiş doğrusu.. ve sunum; herkes bi çayı uzatır.. uzatır işte.. ama o uzatışta.. hiç bi serinlik duyumsayamazsın.. bu bahçe.. bu masa.. bu sunum.. adın gibi ıp-ışıklı.. adın gibi serin.. sn. adminimi de çağıralım.. omaç mı? çook teşekkür ederim simin-simin.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 iyva.. iyva.. epten aykırı be ya.. bre ben şeker astasıyım .. yazılım bitti mi? sistem dengede mi? kısaca.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 iyva.. iyva.. epten aykırı be ya.. bre ben şeker astasıyım .. yazılım bitti mi? sistem dengede mi? kısaca.. bitmek üzere projem agacım.. az kaldı bitçek beyaa.. gitçeyim sonaa kendimi vurcam büyük adaya gezcemm gezcemm dinlenicemm huzur bulcam. günah çıkarcam 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 ayasmalara mı gitçen.. hangısına? bu kadden ıstıraptan sona.. ayios yeorgios he mi? Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 evettt ayios yeorgios a gitçemm ama çoook sıcak! 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 bi de yokuşş.. adak va ha? 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 eh işte o yokuş işin cezbedici tarafı huzura ermek için bence çıkılmalı.. çıkıyorumda ben ) gitçem oradaki portakal kokulu mumlarımdan yakçem... olsun dileğim 3 lü mum yakçam olumlama yapıcam olsun bananeeeeeeeeee... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 canımıs.. herbişeyimis simin-simin.. her gelen şey.. bi paket prugramdır çocum.. hele bi paket de güzel ambalajlıysa... for example bakınıs; k. tatlıtuğ.. sona bi bakıyosun.. içi seni yakar dışı beni vaziyetler.. ortaya çıkıveriyo.. kıssadan-hisse: mumları yakıverirkine hayırlısını iste e mi? ambalâjı gözel olanı deel.. düşün diyorum hanı.. gene de sen bilirsin.. okumuş-yazmış kısımıs bizim.. eferin.. *len bi sus! babalık içgüdüsü işte.. kısmayasın simin-simin.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 yook isteyeceğim şey kesinlikle kariyerimle ilgili... atama bekliyorum İnterlock ... öle sarı çiyanalrıda hiiiç sevmem adam dediğin karakaşlı kara gözlü olacak.. saçları zifir karası gözleri gönlümün yarası olacak.. birde gamzesi varsa ben gibi ee daha ne olsun. ama önce kadrom! kadro istiycem! yorgies ten verirmiki acaba! 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 ben yaptımmmm mmm yaban mersinliiiiii 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 kalendermişin simin-simin.. güsel-çirkin aramıyosun ama.. gölüne de eğlence olsun istersin,, yorgo eyidir.. verir verir emme.. istemesini bilceksin.. meyhaneci ya da mezeci yorgoyla karıştırmayasın.. nahif yaklaşasın.. gös yaşı dökesin.. bi de son anda "valla en istedim emme.. sen ne verirsen o uygundur.." deycesin.. unutma benden de selâm söyle.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 mmm.. ellerine sağlık.. giderkene de bi tane yapasın.. orda dağıtırsın tamam mı çocum.. heyde bakem.. dilerim allah gönlüne göre verir.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 söylerim başım gözüm üstüne selamın İnterlock aga 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2012 ben yaptımmmm mmm yaban mersinliiiiii Bunun tarifini bu resimle mutlaka yemek tarifleri bolumune eklemelisin simin-simin sana gorev verdim... YSG! http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/ 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.