Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Hayu insanın her girdiğinde bu başlığa gelesi geliyor... Yapmayın göbekleneceğiz... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 .. bu sıcaklarda.. şöyle bi fazla gerilere gitmeden.. anıları eşelemeden.. biraz soluklanmak için.. size sayın admin'im; soğuk ve buzlu meşrubat ile.. çıtır çıtır patates kızartmaları.. afiyet olsun.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 sayın admin'im afiyet olsun.. diğer sayın admin'im olan freyja'ya da; sadece su.. niçün? bikoz o beni sevmiyo.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 simin-simin.. tansiyonun şincik dengelenir.. üzülme sen.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Nerden açtım ben burayı yaaa..aşkolsunuz.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 bi sorun bakalım.. niye yaptık.. neden yaptık? iftar'ın.. tarif'ini yapıyos burda.. anlayışlı olunuz reca ederim.. lûtfen haddinizi biliniz.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 yok canım ben kendime kızıyorum zaten, içeride neler neler olduğunu biliyorum sonuçta.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 arif'e tarif.. çemberlitaş'ta maarif.. metanetinizi muhafaza ediniz. ümit kesilmez.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 haydee.. gelen kapsın bi tane.. sonu yok sahura kadar açık büfe.. ramazan boyunca şirketten.. adminimiz sen çok yaşa.. el öpenlerin çok olsun.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 simin-simin.. tansiyonun şincik dengelenir.. üzülme sen.. oyy oyyyy tşklr İnterlock... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 ramazan boyu dondurma reyonumuz da serviste olacaktır.. değişik kreasyonlarımızdan seçmeniz mümkündür.. yeyiniz efendiler.. hepsi şirketten.. çok yaşa turkısh medıa.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 oyy oyyyy tşklr İnterlock... afiyet olsun.. her saman gelesin inşaallah.. allah seni başımıstan eksik etmesin.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 waw! simin-simin.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Hayu ne yapıyorsunuz siz bakem... 500 kg olacağız bu gidişle... Şöbi'de çok güzel görünüyor... Hadi mideye indirdik... Tşekkürler.. . 1 Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 haydee.. gelen kapsın bi tane.. sonu yok sahura kadar açık büfe.. ramazan boyunca şirketten.. adminimiz sen çok yaşa.. el öpenlerin çok olsun.. sanırsam son çayı kaptım sahur girmeden yetiştim gari bana afiyet bal şeker olsun. ellerinize sağlık Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 sayın admin'im afiyet olsun.. diğer sayın admin'im olan freyja'ya da; sadece su.. niçün? bikoz o beni sevmiyo.. .. aaaaa ne ayıppp ne ayıppp ben herkesi seviyorum, hepinizi seviyorum, suyu da seviyorum, aslındaaa şöbiyeti de seviyorum ama Admin'i de sevdiğim için şöbiyeti ona bırakıyorum zaten o da indirmiş mideye gördüm, hiç "olmaz azıcık da Freyja'ya bırakayım" falan dememiş, ne diyim o zaman ben de afiyet olsun madem Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Ben suyu içeyim madem Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 ama haksız mıyım sn. admin'im? nahif bi üslub ile sise çıkma öneriyorum.. zarif elinizin tersi ile.. horizontal bi tepki veriyorsunuz.. şimdi ben mi ayıp yaptım efendim.. ne olurdu.. uzattığım elimin ucucuğundan tutuverseydiniz? neyse.. iftarda size özel bi menü hazırlarım.. halâ ümüdim var.. yıkılmadım.. ayaktayım.. ve beklemesini de bilirim.. saygılar efendim.. saba saba .. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 O değilde iftardan sonra çay ile sigara keyfi paha biçilemez Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 O değilde iftardan sonra çay ile sigara keyfi paha biçilemez şişşt adminimiz ağzımıza biber sürer.. ben ondan çok korkuyorum.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Çaktırma nasıl olcak o? profil resmimi çıkartamıyorum yapışmış.. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Buraya kadarmış Delifırtına,seni özleyeceğiz Klimalı tabut..Nur içinde yat Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Teşekkür ederim, orada böyle bi konfora epey ihtiyacım olacak.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.